onsdag 7. juli 2010

Utfordring- alltid i min veske

Linda med bloggen Lindas hus har gitt meg utfordringen å vise hva jeg alltid har med meg i vesken. Og her er de tingene jeg føler meg hjelpeløs uten;Hm, ja jeg vet det...sigaretter! Jeg får forsøke å bruke kommende høst på å slutte. Om sommeren går det ikke!
Avansert lommebok har jeg gått helt bort fra, for da putter jeg bare så mange kort i kortlommene at jeg blir stående og rive og slite alt ut når ett av dem skal benyttes.
Adgangskortet må alltid være med! Det har hendt at jeg har lagt det ut av vesken i friperioder, men da står jeg der som en tulling når jeg skal inn på jobben, for å huske å putte det opp i vesken igjen...!
Og som mange damer må jeg ha med noe til leppene. For min del er det Dior Addict, nr. 612 (gloss) som er gjeldende for tiden, men jeg er ikke trofast og har til stadighet skiftet. Men denne likte jeg veldig godt, så kanskje jeg kan lære meg å være trofast. :)

Det er litt artig å se at innholdet i jentevesker er så likt. :)

Så må jeg bare vise frem en av mine nyervervelser etter turen.Er ikke denne helskjønn? :) Sto i et butikkvindu da jeg var i Palma, og jeg klarte ikke gå forbi. Jeg kan jo unnskylde meg med at jeg har barn... men...... den har nå fått ny bolig i stuen min, og står som et lite sjarmerende stilbrudd i det lyse. Og når barna er bortpå for å skru på musikken sier mamma "forsiktig, forsiktig!".
Så den var vel ærlig talt helt og holdent til meg selv. ;)

Utfordringen gir jeg forøvrig videre til;

Om dere vil ha den selvsagt! :)

Klem

 

4 kommentarer:

Ellen-Marie sa...

Åh,for en fin liten spilledåse! Skjønn!
Fin blogg du har!
Ta gjerne en titt hos meg også!
Klem Ellen

Norwaystyle sa...

Innholdet er ganske likt i jentevesker ja. Lykke til med røykestoppen til høsten. Så fin spilledåse du har fått tak i. Glade farger som man blir i godt humør av uansett alder :-).

Datt sa...

Jeg ser vi drar på mye av det samme ja, takk for utfordringen jeg tok den på strak arm vettu! ;)

Beth sa...

En dameveske inneholder myyye.
Godt ikke alt innholdet skulle vises fram kanskje?
For en skjønn spilledåse,
klart den måtte med hjem til Norge?

Klem Beth...

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...