tirsdag 5. oktober 2010

Villa Kaos rom for rom, vaskerom/bad

Ja, da fortsetter vi rundturen i Villa Kaos, og inn ytterdøren og til høyre i gangen kommer man til mitt vaskerom/bad. Og før jeg presenterer rommet skikkelig må jeg presisere at dere her vil bli utsatt for en skikkelig blogg- bløff. For så rent og ryddig som rommet er på bildene... ja det er KUN til ære for dere. ;) Her er det vanligvis støvler og regntøy til tørk, vaskefiller, vaskekost, m.m... som rett og slett ikke ble funnet verdig til å være med på fotoshoot. :)


Jeg hadde vel heller aldri trodd jeg skulle bruke ett av mine toaletter som hovedbilde i et innlegg, men i dette rommet er faktisk toalettet det peneste fant jeg ut, selv om det er et temmelig ordinært toalett. Så herfra bærer det nedover forstår dere. ;)Om jeg aldri så mye bor i et hus som har fått navnet Villa Kaos liker denne damen rene linjer, og vaskemaskin, tørketrommel og vaskekum skaper kanskje rene klær og rent hus, men de utgjør ikke noe rene linjer i seg selv. :S


Det blir for mye bråk for øyet til å se harmonisk ut, selv om dere sikkert ser jeg har gjort et tappert (og litt halvhjertet) forsøk på å dra inn litt hygge- elementer.
Men planene er nå klare, og allerede denne uken begynner prosessen med å gjemme bort vaskemaskin og tørketrommel under en disk ...


... og vaskekummen, ja den skal UT!!! :) Klart den er praktisk til å skylle støvler i, men det er også alt den benyttes til, så her er det planlagt en mye mindre og søtere løsning. Den vil jeg ikke si for mye om, for planen er egentlig litt sprø og jeg trenger noe hjelp, så jeg må smiske en handy person til å bli med på galskapen før jeg sier at dette SKAL jeg gjøre. ;)Det er heller ikke noe å skryte av på andre siden av rommet. Temmelig plain og kjedelig! Legg for all del merke til dusjen. Jeg tror den nærmest kvalifiserer til å være retro. :)Ja, planene er klare for denne siden også. "Ny" vask, nytt speil, ny lampe, dusjvegg og ... dessverre ikke ennå, for det har jeg ikke råd til nå... nytt dusjbatteri.

"Ny" vask har jeg forøvrig allerede funnet på finn.
Trenger å skrus litt til, ser jeg på bildet... men blir ikke denne litt søt? :)
Og så er det bare å spare til;  
Siste selvsagt også i "sølv"- versjonen. Armaturene er fra Decoline.
Ja, jeg tror det blir bra dette her. :) For flisene er jeg faktisk ganske så fornøyd med.


Ble dessverre et litt gult bilde, men det er skikkelige "bestemor" fliser, så da spiller jeg selvfølgelig videre på det. Rommet skal rett og slett bli veldig praktisk og temmelig feminint nostalgisk. Gleder meg til å vise rommet frem igjen underveis i prosjektet. :)

Neste rom ut i Villa Kaos rom for rom vil være kosestuen, men det blir et lite loppeinnlegg før det, med min beste loppe. :)

Klem

      

8 kommentarer:

Jennys fire vegger sa...

GARANTERER deg at det er MYE finere enn på vårt vaskerom! Tar jeg bort tingene du skriver du har tatt bort, ser det ALIKEVEL ikke så bra ut som ditt. (Kjente jeg ble sur når jeg skrev de to setningene der, hihi...) Vi har også planer på gang, men de kommer ikke i første rekke.

Liker denne runden du har satt i gang, gleder meg til kosestuen. :o)

Ha en fin kveld videre, og en god dag i morgen!
Klem Jenny

Beth sa...

Jeg blir såå glad hver gang noen skriver at de ikke alltid har det så på stell som det bloggbildene viser, YESS, håp for meg også!!!
Stort, lyst og praktisk rom, det er det en trenger, pynten kommer etterhvert...:-)

Synnøve sa...

Synes rommet er fint jeg.
Jeg har benkplate over vaskemaskin og tørketrommelen. Praktisk og greit.
Ha en fin dag

Jennys fire vegger sa...

Ok, jeg ser fordelen av at jeg faktisk har vaskerommet adskilt fra badet (og at det er gubben som vasker klær, ikke jeg). :o) Jeg kan lukke og låse døra. Men der er det også slutt på forskjellene... :o)

Her er vaskerommet jeg ønsker meg: http://husetshjerte.blogspot.com/search/label/vaskerom.

Takk for infoen på skapet, lurer på om det kunne ha blitt bra i gangen vår og, for den er ikke større enn et kott... :o)

Ønsker deg en fin onsdag!
Klem Jenny

Villa Minde sa...

Jeg kom tilfeldigvis over din blogg og det er jeg jammen glad for ;o) Du skriver kjempebra og jeg ble i skikkelig godt humør etter en liten lesestund inne hos deg. Gleder meg til å følge deg videre! Klem fra meg
PS: Det kommer til å bli kjempefint, vasken du har funnet er et skikkelig kupp ;0)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Jeg likte vaskerommet ditt jeg.. ryddig og fint! Du skulle jammen ha sett mitt du ;) hehe.. jeg ler! ;)Vaskerommet vårt er kombinert med klesrom! Deilig det er det, men fint.. det er det IKKE!! :)

Ha en fin dag!
Klemmer

Camilla sa...

Hei hei!:)
Takk for kommentarer hos meg, det er kjempe koselig! Jeg har en tendens til å ta litt for lange pauser når jeg driver med proskjekter hjemme, men sånn er det jo bare.. Det blir ferdig til slutt:) Synes stolen blir veldig fin, så håper den kan gi deg motivasjonen du trenger!:)

Badet ditt så jo ihvertfall kjempe stort ut!:) Så det skal ikke stå på plassen regner jeg med. Vi skal også lage en benk over vaskemaskin og trommel her i leiligheten. Tror det kan bli veldig bra. Da får man fort et mer ryddig intrykk, pluss at det er praktisk!:)

Vi blogges:)

Mariann Louise sa...

Det badet likte jeg godt! Luftig, lyst og trivelig!
Tror ikke jeg skal nevne for mye om hvordan badet ser ut her, da:) Og som jeg ønsker meg en slik kum som du skyller støvler i til hundebadekar påå badet, LYKKE:) Men vi har jo alle ulike behov, og disse vaskene er kanskje ikke en fryd for øyet, men utrolig praktiske:)

Gangen din er jo og bare lekker!

Klem fra Mariann

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...