mandag 4. oktober 2010

Villa Kaos rom for rom, yttergang

Jeg har fått mange nye følgere de siste månedene, og jeg er ikke alltid like flink til å vise frem ting jeg gjør i huset. Derfor tenkte jeg at jeg nå fremover skal ta dere på en rundtur i huset, slik at både nye og gamle lesere kan få et helhetlig bilde av Villa Kaos. Og jeg skal være så modig at jeg skal vise frem rommene der jeg ennå ikke har gjort stort, såvel som rommene der jeg er fornøyd med innredningen... enn så lenge. ;)

Og da er det vel naturlig å starte med yttergangen, og så jobbe oss innover og nedover. :)


Vi kan ikke skryte på oss en stor inngangshall her i Villa Kaos. Yttergangen er nøyaktig 190 x 220 cm, og inneholder ikke mindre enn tre dører, så det sier seg kanskje selv at det var nødvendig å tenke praktisk og smart når denne skulle innredes.

Få er så gode på å tenke praktisk og smart på liten plass som IKEA, så jeg ble ikke overrasket da jeg der fant garderobeskapet som utkonkurrerte alle andre garderobeløsninger.Skapet er 100 cm. bredt, men bygger bare ut 40 cm... og likevel har det et genialt opphengsystem som gjør det praktisk og oversiktlig. Rommelig er det også, og det er ikke uvanlig at det henger minst 12 jakker i skapet, i tillegg til flere par sko, regntøy m.m.


Luer, votter og annet tilbehør blir det mye av når en kvinne og tre barn råder i reviret, så tre koselige kurver er avsatt ene og alene til dette. To av dem ser dere oppe på skapet.Den avlange er også veldig praktisk til paraplyer. Et must have her i Bergen. Skjønt de bør helst være tørre når de settes i kurven. Og tørre paraply dager liker vi! :)

Min lille slagbenk har sin egen artige historie, som du kan lese her. :) Eller du kan nøye deg med å vite at den var på "avveie" noen år, før den ganske så overraskende fant hjem til meg igjen, grunnet omtanken til en altfor snill mann. :))Og det var et hell, for den passer perfekt i størrelsen og rommer mange sko og leggbeskyttere. Etter antall leggbeskyttere å dømme skulle vi være aktive på banen alle sammen, men det er bare lillegutt som spiller... og leggbeskytterne har ulike farger, så man kan tilpasse med antrekket ellers, selv om de knapt synes. Og ja, forfengeligheten har han naturligvis etter faren, ikke meg. Hehe

Så mye pynt har vi ikke i gangen, men speilet, englevinger, en wallsticker og en klokke sørger for den personlige snerten.


Og ja... så en cowboyhatt... av alle ting. Hatten ble hengt på kroken da jeg kom hjem fra blåtur med jobben, og har bare blitt hengende. Man skulle kanskje tro den er et minne om en usedvanlig hyggelig kveld, men det var kvelden vi alle holdt på å fryse ihel, fordi varmeanlegget i "lagerteltet" jobben hadde leid ikke fungerte. Vi kan kanskje si den henger der som en påminnelse om hvor lurt det er å kle godt på seg før man trer ut. HeheJa, det var en relativt lang presentasjon av et lite rom, men jeg håper dere har hengt med.
Neste rom ut i presentasjonen Villa Kaos rom for rom er bad/vaskerom. Det er et rom jeg aldri har vist frem før, fordi jeg ikke har gjort noe særlig der... ennå! Men det er et rom dere vil bli godt kjent med i løpet av vinteren, for planene er klare og vil snarlig iverksettes. :) Og dere skal få innblikk i noen av dem også, når jeg presenterer selve rommet.

Ønsker alle en deilig kveld!

Klem

          

15 kommentarer:

Camilla sa...

Så gøy å få se hjemmet deres rom for rom!:) Jeg har ikke sett så mye før, så dette er koselig!
Fin gang!:) jeg følger med videre:)

Katharina sa...

Denne gangen så praktisk ut...hva heter det skapet da du:))Er ikke helt fornøyd med gangen min enda...så tar gjerne imot tips:)

Koselig å titte innom bloggen din:)
Klem fra Katharina

Synnøve sa...

Hei
Kjempefin gang du har.
Vi har maken skap fra ikea,det er utrolig hva som går inni det skapet.:))
Likte klokken din veldig godt.
Å stickerser er bare så fint
Klem

Landcharm sa...

En hyggelig yttergang du har - koselig!

Datt sa...

Lys, lekker og innbydende! God stemning møter gjester med det samme de kommer inn døra jo! <3

Hanne Margrete sa...

Hei,her har jeg aldri vært innom før(så passet jo bra å atarte i yttergangen,hehe) men jeg kommer tilbake for her var det trivelig og masse innspirasjon! Likte gangen din kjempegodt,og de skapene fra ikea er virkelig geniale;)

Må også si at jeg snek litt på tidligere innlegg, og de grå stuemøblene var bare nydelige!

lillelise sa...

Kjempefin gang hos deg! Lyst og flott, og praktisk.
Ser fram til resten av rundturen hos deg
Ha en fortsatt fin kveld

Almas Hus sa...

Synes du hadde gjort det veldig koselig her, og fått inn det man trenger i en gang.
Lyst og trivelig var det!!
Ønsker deg ei fortsatt fin uke
Klem

Bettum Villa sa...

Åh, hva jeg hadde gjort for en så stor gang! Min er vel 120 x 150.. er nesten ikke plass til 2 personer engang.. men men..
Gleder meg til å se enda mer av huset ditt ;)

Klem Madelén

Beth sa...

Må si du har vært utrolig flink til å gjøre såå mye ut av en liten gang.
Her er det lyst, ryddig og veldig hjemmekoselig!
Gleder meg til resten...:-)

Jennys fire vegger sa...

Oj, praktisk og nydelig SAMTIDIG! :o) Det var kjempefint, og ikke en gang en forventer seg i en villa med navn "Kaos"! :o) Gleder meg til neste rom! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

NB! Hva heter skapet?? :o)

Huldra sa...

Lyst, rolig og harmonisk. Synes hatten passet godt inn jeg. Det ga nettopp den personlige prikken over ièn. :)

Piulfen sa...

En så fin og lys gang, me like. og så mye du har fått ut av plassen. gleder meg til å se få ta en titt på de andre rommene.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Flott gang, med flotte detaljer! :)

Gratulerer med fin arbeidsmann også. ;)

1001natt sa...

Lun, fin og koselig gang:) Mangler bare en marokkansk lykt;))

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...