tirsdag 14. desember 2010

Et offer for komfort


I dag kom varmepumpe i hus. Og hendelsen ble foreviget med kamera før borrestøvet var støvsuget bort til og med... for jeg bare måtte forevige min sønns reaksjon også. :)

Ja, hva i all verden er det han driver med?

Hehe... da han kjente den varme luften forlangte han straks at jeg fant frem video fra sydenturen vår i sommer, og så sto han i varmepumpe- sydenbrisen og sang Lollo og Bernie- sangen. :))"Børniii"

Ja, vi har kanskje hatt det litt for kaldt i huset, når litt varm luft gir en slik sydenfølelse. ;)

Så pen er ikke "vidundermaskinen", og stjal en av mine få veggplasser gjorde den. *sukk*
Jeg må innrømme at jeg føler den dominerer hele etasjen akkurat nå, men jeg håper jeg ser meg blind på den etterhvert. Og effekten klager jeg ikke på! Her er det nå så godt og varmt at jeg kan stemme i;

"LOLLO OG BØRNI!" :)

  

6 kommentarer:

Villevinkel sa...

Forstår hva du mener. Vi fikk også varmepumpe i hus. På lørdag. Har vært alldeles deilig å komme hjem fra jobb og slippe å fyre med det samme :-) Men jeg hadde samme problemet med at jeg ikke likte tanken på at den skulle dominere stueveggen. Det endte med at den ble plassert under stuevinduet...

Men syns jo ikke pumpen din skjemmer noe nevneverdig. Siden det er lyse vegger og lys farge på pumpen, så glir den jo litt inn i omgivelsene :-) Og du ser deg helt sikkert blind på den etterhvert (slik jeg gjør med alt vi har glemt å gjordt ferdig her i huset hehe)

Stor klem

Camilla`s Castle sa...

Jeg vil jo absolutt si at varmen kommer før interiøret,hehe.. uansett hvor fint man har det i heimen er det ikke veldig koselig å sitte å fryse:) Synes ikke de er så gale de varmepumpene jeg altså, ihvertfall ikke når veggen bak er lys også. Den "forsvinner" nok litt etterhvert:)

Datt sa...

Aaa, de er ikke så fine, men de får jobben gjort og er SÅ verdt det! :D

Beth sa...

Du kommer til å bli såå glad i denne varmepumpen din og etter en stund kommer du slett ikke til å se den engang!
Jeg vil ikke miste min for alt verden!

Lene sa...

Du kommer til å glemme at den er der snart. Installerte varmepumpe i fjor vinter og har ikke angret et sekund. Kos deg i varmen.

Nina sa...

Hei:) Du kjem til å elska varmepumpa di;) Deileg å stå opp til varmt hus. Eg har mi i stova..og tenkte at eg skulle no vertfall IKKJE ha den i stova, men no ser eg den ikkje lenger..;) Kos deg med varmen og ha ei fin førjulstid:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...