søndag 19. desember 2010

Nei nei nei!

Ja, nå er det bare nok! Her tok vi oss en ferie sent på året for å lade opp batterier, ha full tank, gassen i bånn og et energinivå på linje med charter- Svein frem mot pinnekjøtt og akevitt. Eller julebrus for de minste!!!! Og hva skjer? Jo det er trippel kollaps i alt som heter imunforsvar, og hver eneste basill i 20 mils omkrets av Villa Kaos bestemmer seg for en førjulsvisitt. Som om jeg har invitert dem!? Nei!!!!!!!!!!

Et lite referat fra årets bugg- stafett;

"Det er tøttemor som står på startstreken for laget fra Villa Kaos. Hun ser riktig elendig og snottete ut, men det spørs om hun er svak nok til å markere seg mot konkurrentene, da i særstilling de med omgangssyke og vannkopper. Og ganske riktig, i forhold til en del av konkurrentene klarer hun å stavre seg fremover. Tilstrekkelig til å holde sin mor temmelig opptatt med å finne på inneaktiviteter, og til å gjøre rampestreker. Men vent litt her... her skjer det en urimelig spennende vending... tøttemor får selskap av sin bror. Vi vet ikke helt om det er i henhold til regelverket at de snotter seg sammen på denne måten men de tar iallefall et jumbosprang over alle med meslinger og røde hunder..."


"... etter to dager der alle i Villa Kaos har vært friske nok til å gå på jobb og skole så det rett og slett ut som kaosfamilien ville måtte bryte fra årets bugg- stafett, MEN så gikk mor ned for telling, og de er igjen med. Riktignok ikke helt i tetgruppen, men mor svetter, snotter og harker og det ser igrunnen veldig lovende ut for alle farmasøytselskapene som profiterer på årets stafett... og se der, se der! Guttungen er med igjen han også..."
"... sjekk den feberstilen! Måtte hentes fra skolen og Villa Kaos- laget rykker fra samtlige konkurrenter. Bare en liten febertopp viser det seg, men mor snotter og sliter fremdeles, så det er ennå et imponernede bugg- løp fra denne familien... og i det tøttemor IGJEN går ned for telling er det klart; Villa Kaos- gjengen MÅ ha seiret i årets bugg- stafett! Gratulerer gratulerer! Nærmest to uker sammenhengende sykdom og fremdeles ute av spill... dette har nok gjort seg bemerket hos både skole og arbeidsgiver... og ennå er det  altså buggs i familien. At mor i tillegg har klart å stikke et skrujern (!!) langt inn i venstrehånden... imponerende!
DENNE FAMILIEN ER RETT OG SLETT USLÅELIG!"

Æh... jippi? :( God jul?

*snufs*  

Ps! Farmasøytselskapene sa seg dessverre ikke villige til å sponse dette innlegget. Rimelig urettferdig synes jeg, slik som vi sponser juleribben til deres ansatte.

8 kommentarer:

Villevinkel sa...

Huff da. Ønsker dere riktig god bedring. skal sende noen varme tanker og se om det hjelper ;-)
Men dere er jo sikkert friske til julaften iallefall :-)

Stor god-brdring-klem !!!!

Villevinkel sa...

hehe brdring = bedring :-)

Lunalu sa...

Huff, dette hørtes ikke ut som en morsom konkurranse, nei. Håper virkelig ikke at noen har meldt oss på!
Sender over en varm kopp te og de beste ønsker om god bedring.
Krysser fingrene for at alle dere er friske og raske godt før jula ringes inn!
Juleklem fra Lunalu

Hvite engler sa...

Hei!♥ Huff huff...ikke bra..sender dere varme hilsner fra Gjøvik! Klemmer...♥

Karin sa...

Heisann,huffameg.. Ikke bra det der,men jeg syns halve Norge er dårlig jeg,spesielt de med barn.Men morro er det absolutt ikke nå før jul da man har mye å stri med.Ønsker deg kjempemasse god bedring.Klem fra Karin

Madelén sa...

Huffameg ja, dette var ikke bra.
Dakar dere.. men er dere heldige i uhellet så kanskje dere rekker å bli friske til juleaften.
Ønsker dere god bedring.
Klem Madelén

Camilla sa...

Nei og nei. Kan ikke bli syk nå!!!! Sender masse bli fort frisk tanker, og håper det hjelper.

God bedring!

Stoooor juleklem fra meg.

Datt sa...

Aiaiai, for en forjulstid!!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...