mandag 20. desember 2010

Little beauty

Da er årets juletre pyntet. Det minste juletreet vi har hatt ever, ettersom jeg ikke var sikker på hvor jeg kunne plassere juletre nå som varmepumpen ble plassert over juletreplassen min. Må si jeg nølte litt over beslutningen da jeg satte det opp og det mest lignet et forvokst potte- tre. :)Men se... lite eller ikke, det er en beauty!!! Nesten så perfekt at man kunne tro det er et plasttre. Men det er i høyeste grad ekte. :)

Jeg har ikke satt lys på treet i år. Ville forsøke uten, da jeg ikke er spesielt glad i å løse floker, og år etter år klarer å krølle lyslenken slik sammen at alle fy- ordene i repertoaret tas i bruk før "du grønne glitrende" er et faktum. Ser Jysk har fått noen trådløse utelys med fjernkontroll. Glimrende... men hvor er de trådløse innelysene???Hm... frem med skurekost og vaskebøtte igjen ser jeg. Stuegulvet har ikke uten men fungert som juleverksted for syke unger.
Men er ikke treet vakkert uten lys da? :) Grønt og glitrende anyway! Og i disse strømsparingstider... kan jeg tillate meg å la det forbli slik synes dere? Eller bør jeg ta meg tid til å leke tante- floke?

Ungene var forøvrig veldig skuffet over at treet ble pyntet mens de sov, så det blir nok et tre nr. 2 i huset. Får satse på at "juletrekongen" har på-døren-levering. Vil anta det, siden akkurat den "kongen" er min kjære far. ;)
Tuuusen takk for god bedring- hilsener! Jeg er heldigvis bedre nå, så bare lillemor igjen før vi også kan "danse" julen inn. :)

Klem


        

6 kommentarer:

Elin sa...

Så bra at dere holder på å kvikne til igjen!!:) Er da så unødvendig å bli syk rett før jul!!

Treet er kjempe fint da...søtt;) Men jeg personlig MÅ ha juletrelys på:)

Ha en flott dag...og fortsatt god bedring:)

Klem Ea

Fossestua sa...

Veldig fint juletre.....men siden du spør så direkte....så hadde det nok blitt finere med juletrelys!!!Hent tante Floke!!!
Forhåpentligvis er lillemor også blitt frisk innen lysene er kommet på juletreet;)
Klem fra Lise

Piulfen sa...

Utrolig søtt lite juletre :)

Datt sa...

Hehehe, jeg tenkte faktisk "Plast?" med det samme jeg så bildet! Hærremin, så vakkert det var!!

Karin sa...

Hei,vakkert var treet ditt.Jeg syns du må ha lys på det jeg.Jeg syns det gjør det så vanvittig vakkert..Men du bestemmer,men med lys blir det enda finere.Ønsker dere fortsatt god bedring,(tante Floke.) Hilsen Karin

Lunalu sa...

Åh - for et vakkert tre!!! Akkurat sånn form som jeg også liker - pleier alltid å si til juletreselgeren (vi drar til den samme år etter år) at jeg vil ha et "Donaldtre" - og da mener jeg slik som du viser!
Jeg synes det var fint uten lys, men kanskje enda finere med...??? I år skal jeg ha lyslenke fra Riviera Maison - den er så fin. Lysene ser ut som små lysekroner - og har små prismer på...nyyydelig!
Fortsatt god bedring til dine kjære!!
Klem fra Lunalu

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...