tirsdag 22. mars 2011

Norsk eller Marokkansk give- away?

Jeg vet jeg har lovet dere en snarlig give- away, og har vært ute og kikket på premier. Kjøpt litt også... men så kom jeg til å tenkte på noe; Jeg har jo en liten fot i Marokko og reiser derfor noen turer dit. Noe hjemmet mitt og min stil er noe preget av også... og det virker som at en del av dere synes dette er fascinerende. 


Neste tur til Marokko blir i juni. Ønsker dere at jeg avventer give- away'en til jeg har vært der, og henter med meg noen litt særegne Marokko- gevinster? 
Jeg vil isåfall selvfølgelig tenke på at tingene skal kunne gli inn i et norsk hjem... men det blir likevel ting som ikke kan kjøpes i enhver interiørbutikk i Norge.

Bilde lånt av Lady Burk. Dyktige kvinner, som henter mye av sin inspirasjon i Marokko. 

Så hva stemmer dere på? 
Marokkanske premier i give- away'en, som da ikke blir før i juli, eller norske, og da give away allerede om kort tid? 
Det er det samme for meg, så dere velger! :)

Klem

       

18 kommentarer:

Hasigamas mamma sa...

Takk for de fine ordene! Jeg har aldri verken tenkt eller hatt ambisjoner om å bli "stor" -faktisk er jeg større enn jeg noensinne kunne forestilt meg :) men jeg blir frustrert over å ikke finne "mitt" uttrykk -om jeg kan kalle det det... mulig jeg vil lage et innlegg nå og da, for det er jo veldig kjekt! Og så er jeg blitt "kjent med" så mange flotte damer -deriblant deg!!! :)
Vi høres helt sikkert -for jeg vil nok titte inn til deg uansett!
Og derfor må jeg jo stemme for marokkansk give away! :)
Stor klem fra
Lise

(eddas) sa...

Stemmer absolutt for en Marrokansk give away...liker og spe inn litt etniskt i interiøret...har et par lamper...får se litt av den i neste innlegg..:)
klemklem

Bettum Villa sa...

Tja, vanskelig spørsmål for min del. Liker jo veldig det "norske" stilen fremfor marrokansk, men det kunne jo hende du fant noe skikkelig stilig der nede. Noe unikt! Da hadde jo absolutt det vært mest morro. Så det er samme for meg hva du velger.
Klem Madelén

Trollmora sa...

Næmmen gurimalla er det noen tvil da? Selvfølgelig venter vi som noen tente stjerner på at du har kjøpt noe fantastisk fint i Marokko... det er liksom damen som hadde en marrokansk sofa med seg hjem i kofferten som spør..... hihihihi

Norwaystyle sa...

Marokkansk høres veldig fristende og eksotisk ut :-). Noe som ikke alle andre har. Fin tirsdag ønskes deg.

Anonym sa...

Jeg stemmer også for giveaway med noe spennende fra Marokko! :)
Hilsen Sissel

Mamsens hus sa...

Marokkansk!
En fin blogg du har, legger meg til som følger:)
Ha en fin kveld!

Karin sa...

Hei,MAROKANSK give away!!!! Høres superspennende ut,og garantert noe man ikke har fra før.Håper det blir det altså,og jeg vil være med på den.Takk for alltid koslig melding på bloggen min,blir såååå glad.Klem fra meg

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

MAROKANSK!!!☺

Klem M♥

Janne O sa...

Marokkansk! Helt klart :o)

Beth sa...

Er det ikke kjempespennende med Marokkansk da?
Da blir det noe helt utenom det vanlige...

1001natt sa...

Det kan da ikke være noe tvil: MAROKKANSK!!:)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Oj, oj...
Venter gjerne på en Marokkansk giveaway, jeg (He-he).

så spennende.
:))

Anette - Opalveien - sa...

Marokansk! da vil jeg være med i alle fall :-) Elsker elementer fra den marokanske og gamle arabiske stilen :-)

Stine sa...

Det høres ut som om det blir kjempefint i ferie huset deres!!! Må bare spørr deg hvor mange dirham dere betaler dem for å legge tadelakt? Er ute etter en "røver" jeg kan fly over hit for å gjøre badet vårt;)

Kaoskontroll sa...

Kom dessverre ikke inn på bloggen din Stine, så må svare her. Jeg vet dessverre ikke. I dette tilfellet var tadelakt inkludert i totalprisen. Og jeg er ikke medeier i feriehuset... får bare låne det av familie. :) Og hjelper til med å innrede, siden de ikke har peiling... og tror jeg har det. ;)
Men en vanlig månedslønn i marokko er rundt 3000 dirham, og å være maler er ikke noe høystatusyrke, så de tjener nok ikke mer enn det.
Hvor enkelt det er å få en fløyet hit for å jobbe... ja, det er et godt spørsmål! Norge er kjipe med å gi visum til menn, spesielt om de er noenlunde unge, fordi det anses som stor fare for at de ikke reiser tilbake.

Jeg tror altså ikke at prisen er det store problemet her, men å finne riktige mennesket og få visum til ham. Men lykke til... og gi gjerne en lyd om du får det til, for da er det nok flere som tenker på det. ;)

Klem

Rebekka sa...

For en kjempefin blogg du har.
En slik spennende give away vil jeg også være med på:o)
Legger meg til som følger
Ha en super dag vidre :o)

Lises drømmer sa...

For en koselig blogg:) Legger meg til her hos deg og gleder meg til og se hva det blir til:)
Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...