torsdag 24. mars 2011

Ofret på nytt behov's alter

Som nevnt tidligere solgte jeg omtrent alle møblene jeg hadde på finn da jeg flyttet hit, men noen få ting beholdt jeg. Blant annet denne hyllen;
Jeg likte den rene formen, og det at det er mulig å henge den rett opp på veggen. Men her i huset har den ikke funnet sin plass, så den er bare blitt flyttet rundt, fra den ene "stå i veien"- plassen til den andre. Men nå trengte jeg to nattbord... så stakkars hylle... den er ikke lenger en hylle! 
Etter demontering, saging og sammenskruing igjen er den nå to enkle nattbord. 
Hvordan passer de inn i helheten på soverommet under utvikling? Jo, ganske greit... for om vi snur kamera litt;
Skjenken jeg også har beholdt fra "gamlehuset". Denne forsøkte jeg faktisk å selge på finn, men selv om jeg aldri priser ting dyrt på finn (ønsker jo å bli kvitt det!), og da la inn 1/4 av nyprisen, så fikk jeg bare prutehenvendelser. Og bestemte meg for å beholde den. Men det var en god ting, for jeg trengte jo en skjenk på soverommet. :) 
Skal bare få nye firkantede ben!

Som dere ser har jeg ikke kommet noe videre i tapetseringen. Mistet litt motet der... og må vel be om hjelp. Jeg har heller ikke fått på plass sengegavl i rommet, for er veldig i tenkeboksen i forhold til å ta min søster på ordet i å bytte seng med henne, så jeg får 20 cm ekstra rundt sengen. 
Det er ikke tvil om at de 20 centimetrene hadde kommet godt med, for jeg vil så gjerne ha rokokko- stolen i rommet også, som en brytning mot det mer moderne møblementet, men så er det det da, jeg er ingen cuddle sleep'er... kose kan man gjør FØR man skal sove... og skulle det en gang komme en mann oppi sengen kan 20 cm være differansen mellom å sove godt og å falle på gulvet i "flukten". Ja, jeg har erfaring med det! ;) 
Det går akkurat med stolen, seng og nattbord nå... men det er på hengende håret! 
Stolen har jeg heller ikke trukket om ennå, for jeg er også i tenkeboksen når det gjelder å få en brytende farge på den... eller ikke. Eller om jeg rett og slett skal kaste den ut og få inn noe mindre???? Og lampeføttene... hm... ikke sikker der heller gitt! De var billige... men vi trenger noen på hytten også! ;)
Dessuten... "gull"- sengetøyet... utrolig deilig, men...? Litt glad for at det er noe man bytter jevnlig. ;) Overkill og synes rommet virker litt... homofilt... med det på. Her bor Bård og Frode... liksom. Hehe

Så det ser ikke ut som rommet blir ferdig med det første, for det kan ta tid før jeg blir enig med meg selv, men nattbord har jeg i det minste fått. :) 
Kanskje ikke dem jeg ville ha valgt om jeg kunne velge på øverste hylle, men disse var "gratis"... og de ble ikke så verst synes jeg! :)


Ps! Jeg har altså vel en meter fra vegg til seng (måtte måle), så altfor altfor trangt er det jo ikke. ;) 

Klem

      

9 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Nett som eg skulle sagt det sjøl hehe☺

Smart å lage nattbord av hylla!☺ Og viss du blir lei er det jo lett å forandre utsjånaden på den☺

Eg ville ikkje bytt vekk senga om eg hadde hatt ei stor seng...vi har 150 cm og skulle gjerne hatt 180..☺
Syns det var "nok" plass rundt senga di eg☺
Og stolen passa bra inn der den stod!☺

Klem M♥

Jennys fire vegger sa...

Hehehe, det ser ikke homofilt ut. Ikke sånn for mye ihvertfall. :-D Syns soverommet ditt er skikkelig lekkert, jeg, og nattbordene ble jo superfine! Smart du, schnuppa! :-D

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..du er jammen meg flink...:)
Ha en kos kveld

klemklem

Piulfen sa...

Smart måte å lage nattbord av :) Og et helt fantastisk fint soverom, gjennonført og fint.

Anonym sa...

Hei vennen!
For et nydelig soverom du har fått deg, ja du sier noe om de ekstra centimetrene, de kan være verdt det på sikt ift til drømmemannen!
Håper du har det bra og at jeg kan få noe å lese på snart?
Klem Eva

Trollmora sa...

"her bord Bård og Frode"..... ler meg skakk.... kan du ikke si det da, om noen kommenterer noe den veien? Med mørk stemme: "Jeg skulle egentlig ha fortalt deg dette en stund men anledningen har aldri vært riktig.... Jeg heter Frode og er homo" *ler*
Jeg syns affal løsningen er fin kjempefin... og så kan du endre når det passer deg og pengepungen.... :) og det med hylla var jo direkte fantastisk påkommet!!!!

Norwaystyle sa...

Smart å dele hylla. Du er flink. Ha ha, homofilt rom. Jeg syntes soverommet er kjempefint og ser ikke homofilt ut, men det var morsomt skrevet. Får man noen gang for bred seng? På bildet ser det ut som det er plass til både senga og den flotte stolen. Jeg hadde beholdt begge deler :-). Vennene våre har forresten ikke sett stilen vår på bloggen, for jeg er skapblogger. He he.

Beth sa...

Jeg er helt stum!!! HVA du får til? Nattbordene ble jo helt perfekte og penger spart ikke minst. Flinka!:-)

Villa Minde sa...

Fniis fniis, for et artig innlegg ;o) Jeg syns heller ikke rommet ser homofilt ut, bare lekkert! Så utrolig kreativ du er - nattbordene ble superstilige! Og det er jo plass til den lekre stolen, så jeg er nok enig med flere over her i at du burde beholde den brede sengen ;o) Ønsker deg en super lørdagskveld! Klem fra meg

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...