tirsdag 12. april 2011

Ikke vakkert... ennå!

En liten oppdatering på hagen mine venner... skjønt det er ikke stort å se til. :)
Hagen er nå flatet (nok!!!!) ut (Lei av å grave og trille!!!!), og det meste er nå dekket med duken som skal kverke alt liv. Logisk sett skulle det jo blitt plen her, men jeg går for stein. Pukk med et lag rullesteiner oppå. Rett og slett fordi det er praktisk når unger skal bade her og lignende. Og stein slipper jeg å slå. :) Dessuten, hvor ulogisk dette valget enn er, jeg skal få det fiiint!!!!!! Gir meg ikke før det er fint! ;)Disse fire plantet jeg i dag, ettersom jeg mente jeg skulle ta en Ingrid Espelid og "fuska litt". Få litt umiddelbar skjerming av den delen av hagen. Nå kommer det jo opp gjerde utenfor disse buskene også, men jeg innser at jeg har feilberegnet, og at skjerming for innsyn også her er noen år unna. Jeg blir unektelig godt kjent med naboene mens jeg holder på... og jeg får bare belage meg på at de blir enda bedre kjent med meg fremover... til "hekken vokste kjempehøy, kjempehøy... trallala". :) 

Jeg trøster meg med at som småbarnsmor har man ikke noe privatliv uansett. ;)

Ellers har jeg jord under neglene (som ikke lar seg verken vaske eller klippe bort), gangsperr i hele kroppen og fliser i fingrene. Samme som ved fjordårets økt altså... men det er litt kjekkere nå som jeg ser en ende på det verste. :)

Klem

     

6 kommentarer:

Trollmora sa...

så flink du er vennen! Dette blir jo kjempebra! Jeg er helt imponert. Nå begynner vi også snart :)

Fossestua sa...

Gleder meg til å se bilder fra det ferdige resultatet :) Er helt sikker på at det blir kjempefint :)
Klem fra Lise

Beth sa...

Du står virkelig på! Dette blir bra og veeeldig fornuftig med stein. Jeg er tilhenger av minst mulig plen...hehehe... Renslig og lettvint ønsker vi ha det om sommeren!

Lottemora sa...

Er sikker på at dette blir knallfint
Ha en finfin dag, hilsen Lottemora

Bettum Villa sa...

Her skjer det ting vettu! Du er dyktig flink. Jeg har såvidt tatt i en rake enda, skulle vel egentlig hatt fri en uke eller no for å rekke over alt. Men det blir vel sikkert levelig her ute også snart.
Ønsker deg en flott og produktiv uke.
Klem Madelén

PS: Ser du har give away logoen min øverst til høyre her... tribute til pippin eller? hehe

Karin sa...

Hei,syns du er råflink jeg.Tar av meg hatten for deg og arbeidsinnsatsen din.Er sikker på at det blir kjempefint når du blir ferdig. Jeg er spent på resultatet. Klem fra Karin

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...