fredag 13. mai 2011

Marokkansk brudeteppe selges

Som lovet, her er muligheten til å kjøpe et antikt berber brudeteppe. Og det til en pris som er under halvparten av hva disse antikke teppene normalt selges for. Faktisk til under prisen mange kopier selges for. :) 

Mitt. IKKE til salgs! ;)

Dette skal min gode venninne, som er gift med en berber, ha æren for. Markedet er nærmest tømt for disse teppene, som interiørinteresserte fra hele verden har hamstret inn, men med de rette kontaktene (og med utrolig god evne til å prute!) fikk hun tak i tre. Det ene har jeg sikret meg og det andre skal hun ha selv. Men det tredje:


Selges til 3000 kr.!!! 

(+ evt. porto, om kjøper bor andre steder enn i Bergen :))

Den søte lille halvmarokkaneren som tester teppet ut medfølger ikke. :)

Ja, benytt gjerne google, om du ikke tror meg i at dette er et KUPP. ;)
Eller sjekk f.eks. prisen hos Lady Burk. De har både kopier og ekte.
Les også historien bak teppene hos Millas Butique
(Bildet under er lånt derfra.)
Teppene er også omtalt på NIB tidligere. Vi kjører førstemann til møllen prinsippet. Altså første som kommenterer at hun ønsker å kjøpe det. 

Ps! Har ikke målt teppet, men det er en del større enn mitt. Som dere ser på det første bildet i innlegget, på en 180 seng.


OPPDATERING: Verdens raskeste salg? Dessverre allerede solgt. Om flere er interesserte i slike tepper skal min venninne forsøke å finne på neste Marokko- tur. Kan ikke love altså! Men om du er interessert i at vi skal forsøke å få tak i flere skriv gjerne en kommentar om at du er lysten på et slikt teppe. Så sender vi melding til de interesserte OM vi får tak i. 

Vil du se mer av mitt brudeteppe vandrer du tre innlegg nedover. ;)

Klem


   

5 kommentarer:

Chiline sa...

Kjempevakkert brudeteppe!
Jeg vil veldig gjerne kjøpe det, tar det på flekken :) Så krysser jeg fingrene for at jeg er førstemann! Ønsker deg en god helg ♥
Klem Chiline

Kaoskontroll sa...

Ja, det var du jammen. :) Da avtaler vi det praktiske oss imellom. Sender deg en mail jeg. :)

God helg til deg også!

Chiline sa...

Jippi! Endelig litt flaks på denne Fredag den 13. Har bare hatt skikkelig uflaks før i dag. Bl.a noen som har kjørt på (bulket) bilen vår, og bare stukket av :( Kjipt!
Men nå ble jeg kjempeglad, har ønsket meg et berber brudeteppe utrolig lenge ;)

Trollmora sa...

Men huff for noen øyne hun hadde hun bruden der... ikke akkurat en gledens dag for henne kan det se ut som... men "then again" så er det jo en kultur der man skal lide og se lidende ut da, om noe skal være riktig så bra :) hihi... mange ikke-vestlige kulturer har det sånn.. jeg glemmer ikke da jeg i Tyrkia så en ganske så trist og halvgråtende brud og jeg ble dunket i siden og så sa damen ved min side: "Wow... look how happy she is... she is shining!"

Så vi har jo alle våre plattformer å stå på for å oppfatte ting :)

Fint teppe! Vi prøver å få tak i den kurdiske utgaven :)

Karin sa...

Hei,jeg skjønte at teppet kom til å bli solgt fortere enn svint,nordmenn elsker jo sånne ting som ikke alle har.Det ser nydelig ut på bilde og regner med det er enda vakrere i virkeligheten.Klem fra Karin

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...