søndag 8. mai 2011

Fellesmiddag

Da var nok en helg over, og det skal bli skjønt å komme seg i jobb igjen for å slappe av. ;) Husarbeid, hagearbeid, fotballcup, fødselsdagsbesøk og konfirmasjon trykket inn på to dager... ja det er ingen lek å ha fri. Hehe


Men litt kos har det selvfølgelig blitt også! I går tok fire av familiene her rett og slett fellesmiddag i hagen. De hadde malt og jeg hadde gravd, så ingen følte for å lage middag. Og dermed ble det bestilt pizza til alle mann. :)


Et barnebord...... og et voksenbord. ;)
Og jada, vi gikk alle støtt derifra. Og fikk ungene i seng til (nesten) skapelig tid. :)

I dag har det vært 23 grader her, og jeg er til og med solbrent, så alt i alt får jeg vel si meg fornøyd med helgen. (Bare håper litt at den neste blir uten så mange planer. ;))

Håper dere har nytt finvær der dere bor også!

Klem


      

6 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så hyggelig dette ser ut da:)Håper du får helger der d bare kan ligge rett ut i bikinien og:)
klemklme

Monica sa...

Så koselig det høres ut med fellesmiddag i nabolaget :) Greit å få kost seg litt også i all jobbingen! Håper du får mange sommerdager hvor du bare kan nyte det arbeidet du gjør nå :)
Klemklem

Beth sa...

Finnes ikke noe bedre enn hjelp av gode venner? Dette ser riktig trivelig ut!

Trollmora sa...

SÅ koselig nabolag da!!!! Vi er også nesten ferdig med uteområde... mangler bare et gjerde og noen blomster... men det er da så deilig å snu seg å bare sitte på den ferdige platten å leke at alt er ferdig :) hihi... klem

Hasigamas mamma sa...

Så utrolig trivelig med fellesmiddag! Godt å slippe unna matlaging av og til. Vet alt om travle helger. Er ferie å være på jobb i forhold :) I dag har det gått i ett siden kl 06 og litenbror ville ikke roe seg før kl 2145.. Nå er det pffffft, lufta ut av ballongen :) Og nok en planleggingsdag å holde ut i morgen... hi hi... godt det er nydelig vær slik at vi kan være ute og kose oss!
Ha ei fortsatt fin uke! Og takk for rosen, litt overrasket selv over kreativiteten som plutselig dukket opp... kanskje det blir dekket bord igjen en vakker dag :)
Klem
Lise

Landcharm sa...

Takk for hyggelig kommentar.Ja, disse sommerdagene er deilige, og det er alltid hyggelig å spise ute.Nyt dagene videre!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...