lørdag 30. april 2011

Og påske varer helt til...???

Hei og hopp! Jeg ble plutselig fraværende jeg. Rakk ikke engang å ønske alle god påske, så god påske... på etterskudd! Håper dere hadde det like strålende som meg!  :) Og så lovet jeg å legge ut berberbrudeteppet like over påske, men jeg håper like over påske er noe relativt, for jeg har "bodd på jobb" de tre første dagene etter påske, og så har jeg "bodd" i hagen i går og i dag, for å redde terrassen. Bla.!
Terrassen har nemlig stått ubehandlet siden sensommer i fjor, og om de deilige varme vårdagene er aldri så deilige begynte det nå å opptre sprekker i treverket, så da var det å hoppe i beisingen så fort jeg hadde muligheten til å gå hjem fra jobb for annet enn å sove. 
Gråhvit er fargen jeg valgte. Veldig lys! Nesten så den ser ubehandlet ut... men den fikk likevel en mer passende tone. Og får forhåpentligvis ingen flere sprekker!
Som dere ser står fremdeles det gamle gjerdet og skiller uteplassene. Det blir stående til nytt gjerde kommer opp der det skal være, ute på muren. For å gi meg litt privatliv liksom... selv om jeg faktisk trives bedre i åpent terreng ut mot naboene. Mer sosialt der! ;)
Og plantene lever, vokser og trives... utrolig nok! 
Stein er ikke kommet på i andre delen av hagen, for min far må snart betegnes som "den uheldige mann". Først falt han og skadet skulderen, og som det ikke var nok fikk han tannverk som gjorde ham asymmetrisk i flere dager. Stakkars pappa! 
Men da var det jo fritt frem å benytte plassen til annet... og hagemøblene blir gråsvarte for å passe inn i det svart- via grått- til hvite- fellesskapet ute. 
Og joda, det skal bli noe farger også... ved hjelp av puter og blomster. Men brune møbler vil ikke passe inn. (Mener Miss Petimeter. ;))


Det har faktisk vært riktig så hyggelig å jobbe ute disse to dagene, for to av naboene maler husene sine, og resten går forbi og slår av en prat med "kvinner som kan"- gjengen. For her er det damene som har lagt ned flest arbeidstimer... med tilhørende skravling over gjerdet. Eller muren for min del. Enn så lenge! :) 


Så det var en liten oppdatering fra min front... og jeg har ikke glemt berberteppet! Dessverre har jeg ennå ikke funnet en adekvat måte å dele meg selv i to på, så teppet er hentet, men mens jeg står på ute hersker to 6- åringer inne, så jeg må få tatt meg en ryddesjau før jeg får tatt bilder av det. Hushjelp hadde vært tingen! *drømme*


Håper dere alle nyter de flotte vårdagene! Så utrolig deilig!!!!! Dette fortjente vi etter fjordårets drittsommer! :)


Stor klem


 

17 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så flink du har vært...blir nok en kjempefin uteplass der hos deg:)
klemklem

Trollmora sa...

Du... den terassen din er jo bare nydelig da! :) Der får du mange deilige timer i sommer tror jeg! Nå må du ta vare på deg selv også selv om du har tusen ting å gjøre.... det er ingen som takker deg for alt slitet den dagen du går i veggen vettu ;) Trust me... I know :)

klem

Rebekka :o) sa...

Kjempedeilig når man får gjort ting som henger over en. Nå kan du nyte en forhåpentligvis herlig sommer på den flotte terassen din.
Ha en flott søndag :o)

Ingvild sa...

Kjempestilig terrasse og knall lekker farge på beisen! Du har virkelig gjort et godt stykke arbeid i hagen... Flinkingen!

Ha en fin fin 1. mai.
Klem,I

Mamsens hus sa...

Flott uteplass du har. :)
Ønsker deg en fin dag videre.

Beth sa...

Du er utrolig flink og full av idèer?
Hagen din blir kjempefin!
Myyye jobb nå, men bare vent til den står ferdig, da kan du bare koooose deg!

GroLinda sa...

Ja, du er utrolig flink!! Det har jeg sagt mange ganger før også ;o) Det blir kjempefint på uteplassen din! Stilig med sort-grått-hvitt.
Håper pappan din er mye bedre nå!
Ønsker deg en fin 1. mai.
Klem fra Gro :O)

Fossestua sa...

Så flott den terassen din ble!!! Du er jo rene handywomen jo :) Kjempeflink!
Blir gøy å få se bilder fra samme sted utover sommeren, når plantene vokser seg ordentlig til :)
Ønker deg en fin dag, og god bedring til den uheldige pappaen din :)
Klem fra Lise

Synnøve sa...

Synes du er så flink,som ordner det meste selv.
Blir mindre blogging hos meg også, er ute i hagen om dagene:)
Ha en fin ny uke
Klem

Jennys fire vegger sa...

Oj, her er det full fart ja! :-D Så flinke dere er, men så synd med pappa`n din da. Håper han er frisk og rask innen kort tid (så han kan hjelpe deg igjen, hysj...) Både platting og møbler har fått flotte "farger", jeg likte den gråsvarte veldig godt. Og hyggelige naboer er ikke å forakte! :-)

Seile rundt i Middelhavet, ja. *drømme* Vi har så smått drodlet litt med tanken om at på neste feriereise på 14 dager sydover, skal 7 av de brukes til å seile i leid båt. Vi får se om det blir med drømmen eller ikke. :-)

Å lære å seile er vel klart du kan! Det er MYE teknikk og mange ting å huske på, men for en dame som deg? No problem! :-D

Ha en fin uke, snuppa. Ta deg tid til å nyte været også, ikke bare tell fregner. Klem Jenny

Hasigamas mamma sa...

Jeg jobber med å løse klonegåten, slik at jeg kan få gjort alt som må gjøres... lykkes jeg, skal jeg sende oppskriften til deg... hi hi....
Deilig uteplass da! Liker så godt kombinasjon av treverk og stein!
Håper papsen er symmetrisk og glad :)
Håper du har det bra, ikke styr for mye!
Klem
Lise

Vibeke / Mammas Hus sa...

Dette blir kjempefint da! :) Digger plattingen med planter rundt. Flink er du!

★MittHviteHjem★ sa...

Det blir kjempefint!

Ta gjerne turen innom min blogg for akkurat nå har jeg en liten vårlig giveway gående, min aller første ♥

Ønsker deg og dine en flott onsdag

Klem

Datt sa...

Oh, såååå fint det blir! :D
Du, du har vel fått pakken? Jeg har ikke hørt noe, så jeg mistenker at jeg bomma litt... :O
Jeg prøvde å se litt på stilen din da, med eskene og knottene. Lampene var liksom en litt morsom tilleggsgave, siden du ønska deg så mye fancy! :P

Datt sa...

Søren, det falt meg ikke inn en gang!! Jeg trodde du var skikkelig misfornøyd jeg! Hehehe...

Anette Willemine sa...

Det blitt skikkelig flott! Dæten døtte hva du kan - ja med god hjelp av pappa akkurat her da Håper han er i vater igjen. Du må ønske han god bedring! Du er heldig som har en pappa som kan hjelpe deg. Min pappa døde brått for 8 år siden, og jeg savner han fortsatt veldig mye. Han var som jeg, veldig glad i å planlegge prosjekter, og vi satt mang en gang med tegneblokka sammen. Det er gode minner å ha. ♥

Ønsker deg en deilig helg! Og du? Husk på å puste nå da! Fra maven! ;)

God klem,
AW

Datt sa...

Ååååh, PUH, jeg er så letta over at det falt i smak! Jeg var liksom ikke helt klar over hva jeg bega meg ut på med personifisert premie, fikk litt prestasjonsangst! :P

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...