søndag 2. oktober 2011

Den udugelige drittsekken!

Tusen takk til dere som har vært inne og trykket "liker" på mitt finn.no bidrag! :)
(Og gjør det gjerne dere som ikke ennå har gjort det! ;))

Men det jeg ville skrive om nå er de andre bidragene der. Ta gjerne en titt på dem også, for her er det myyyye morsomt. :)
Og ikke minst, når jeg leser bidragene her blir jeg mektig stolt av dere jenter her i interiør- blogglandia!For når jeg har "surfet rundt" blant finn- bidragene er det noe som har slått meg; Det er i mange tilfeller en dame som har sendt inn bidraget. Og syndebukken i hvorfor dette ikke er gjort? Ja, det er kjæresten/samboeren/ektemannen! Eller til og med eksmannen! Tenk, han flyttet ut uten å fikse opp alt i huset først! Hehe

Ja, jeg må le litt... og tillater meg det! :) For ikke bare er jeg selv oppdratt til å tenke "Kvinner kan!", jeg er også "omgitt" av dere. Tøffe kvinner, som får til så imponerende mye... med eller uten mannens hjelp! 

For selvsagt er det lov å be om hjelp!!!!
Men når ting blir stående ugjort i årevis... kun fordi man har en "udugelig latsabb av en ektemann med ti tommeltotter"... mens innsenderen slett ikke ser at hun har redusert seg selv til en eneste stor pekefinger.... da er det lov å flire litt. Er det ikke? ;) 
Takk og pris for tøffe interiørdamer sier jeg! ;)
Mye "morsomt", og til tider direkte hånende, er sagt og skrevet om interiørbloggere... men jammen får vi mye gjort! :)Klem

     

Ps! Det er for all del mange som virkelig fortjener hjelp! Og jeg mener ikke å håne noen... bare sende et litt humoristisk skråblikk til kvinnelige medsøstre som glemte dette med flisen og bjelken i skriveriets øyeblikk. Evt. flisen og flisen, eller bjelken og bjelken... alt etter forseelsesgraden. ;)

4 kommentarer:

Karin sa...

Hei,nå har jeg trykket på liker- knappen for bidraget ditt.Jeg kikket også på noen av de andre og måtte le litt...det er lov det! Det er ihvertfall stor forskjell på hva kvinner gjør,noen gjør minimalt mens andre legger gulv, flis og bygger en peis,uten hjelp fra en mann. Jeg håper mange får hjelp fra Finn,betyr nok mye for enkelte. Blir spennende å følge med. Klem fra Karin

From not to hot sa...

Hehe, mange morsomme historier der ute. Jeg likte spesielt den med side-by-side kjøleskapet. For ikke å snakke om den kreative colaboksveggen :) At det er mange krative folk der ute er det ingen tvil om!

From not to hot sa...

*kreative* skal det være...

Inger Kristin sa...

utrolig morsomt innlegg,er akkurat sånn jeg føler deg! vil man ha noe gjort så må man jammen meg gjøre deg selv :)

mvh www.chasingthestars.blogg.no

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...