lørdag 10. desember 2011

Tapetmester Kaos

Jeg vet ikke om noen av dere husker hvordan det gikk sist gang jeg skulle tapetsere. Den historien finner dere her, men jeg kan jo kort oppsummere at jeg ødelagte mye av tapeten... i tillegg til at jeg tok salto ned i limspannet. Hehe

Men jeg husker visst ikke så godt selv, for selv om jeg måtte overlate jobben til dyktigere folk den gangen, gikk jeg påan igjen med liv og lyst nå. 
Og noen ganger går det faktisk bedre second time around. :)Perfekt! (Iallefall nesten!) 
Ingen bobler, ingen fremtredende skjøter... og kanskje viktigst av alt, ingen skader å melde om verken på meg eller tapeten. ;)

Og tapeten jeg kjøpte på impuls på 15 minutter... den kunne ikke vært bedre om jeg brukte 18 minutter. Så utrolig fornøyd! :)
Akkurat den jeg ikke engang visste jeg skulle ha, men midt i blinken. :)Mønsteret er diskret, men veggene skinner med en eksklusiv glød der lyset treffer. 
Og mønsteret... ja, jeg elsker det. Litt Marokko- aktig liksom, uten å være for "glorete" og "etnisk" til å passe sammen med resten av stilblandingen min. Nå gjenstår bare den kjedeligste jobben. Den veldig mange bloggere kaller å style, og mener er det gøyeste. Den nyoppnevnte tapetmesteren er ikke så veldig glad i å "style", så her i huset kalles det å rydde opp etter seg. *sukk*


Ja, og så kommer det lister mellom benkeplate og vegg + glassplate over komfyr. Men slike jobber er gøyere! :)

Selvfølelsen har fått oppreisning! 
Jeg kan tapetsere! :)

Klem

      

14 kommentarer:

Villavoni sa...

Lekker tapet, den passet fint inn på kjøkkenet ditt.

HildeSu sa...

Det var en utrolig fin tapet! Helt enig i din egen beskrivelse, - litt marokkansk av seg... Nydelig!

Og jeg må si du har all grunn til å være stolt over deg selv: det der så ikke ut som det enkleste området i huset å tapetsere, og det ser utrolig fint ut!

Kos deg med resultatet!

Mvh HildeSu

Cecilie sa...

Wow - fin tapet! Den likte jeg. Og fy så flink du har vært, har aldri prøvd å tapetsere jeg, her er det mannen i huset som gjør det aller meste. Blir spennende å se resulatet av peisen også, hvis det blir like bra som tapetimpulsen så er det jo kjempebra ;)

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

"Gå du hem" så fint det ble :)) Dette har du all grunn til å være stolt over !! Grattis med godt gjennomført arbeid !!
Her i huset er det jeg som står for både maling, tapetsering OG styling :) Å jammensanten er det ikke like morro alt sammen :))

Ha en fortsatt fin lørdag
klem Heidi

Trollmora sa...

Du sp fantastisk fint og luftig det ble....
Jeg har nok samme tilnærmingen til denne stylingen som deg :)

Men kult at du har blitt tapetmester da!!!! YEY!!!

Du er et råskinn!

Bettum Villa sa...

Sååååå flott det ble! Kan ikke se en eneste feil jeg.. og jeg vet alt om å gjøre feil med tapet ;). Styling er jo ikke alltid like morro, men jeg tenker meg at du får til noe stilig.
Klem Madelén

fröken negativ sa...

HandyWoman! Bra jobba! :)

Synnøve sa...

Handywoman det er du det:-)
Synes du er kjempeflink i alt du foretar deg:-)
Nydelig tapet:-)
Klem

På landet sa...

Sååå flink du har vært:) Lekker tapet, passer bra inn hos deg.

Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Lekker tapet ,og så flink du har vært....kjempeflink...
ha en kos søndag

MissMette sa...

- kjempefin tapet og koselig kjøkken du har. Du er bare flink ღ jeg får bare ikke til å tapetisere! Nydelige tepper du også har fått inn lengre nede. Jeg er storfornøyd for det som jeg vant hos deg, det var bare nydelig ღ Laget et innlegg om det for litt siden også... Og så la jeg merke til hetilator innsattsen din her :) Det var en slik innsats vi skulle ha og men en peis omramming som du viser.... Hetilator er genialt som du sier så isolerer den varmen og kan settet helt inn til en vanlig vegg + at den ikke avgir så mye varme som en vanlig vedovn. Denne hadde passet såååå godt til vår lille stue, men det ble forandringer i planene pga økonomi! - det hjørnet jeg hadde tenkt at peisen skulle stå ble i stedet min pc plass :)))) Men, jeg er helt sikkert på at du kommet til å bli kjempefornøyd med denne ღ Gleder meg til å titte innom igjen å se... Til så lenge ønsker jeg deg en fortsatt fin adventstid og helg, klem fra Mette

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det ble jo kjempe bra... Flink har du vært
Ha en fin uke
klem

Frøken Loppe sa...

Så flink du er!!!
Var jo kjempe fint, du kan få komme å tapetisere hos meg any time ;o)
Tapeten var skikkeleg lekker og veldig kosleg kjøkken!

Anette Willemine sa...

Hi, hi, jeg husker den forrige tapetjobben du hadde ;)
Nå ser det jo riktig så smekkert ut. Så flink atte! Nydelig og diskret tapet du har valgt! Og nei, man trenger ikke lenger enn 15 minutter på å bestemme seg. Noen ganger bruker jeg bare 2. :)

Håper du også får tid til å kose deg i denne førjulstiden!

Klem,
AW

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...