mandag 28. februar 2011

Å gjøre ting man ikke kan

Jeg er ikke spesielt ydmyk av meg, for jeg tror jeg kan klare det meste. Og av og til tar jeg sørgelig feil, for jeg kan blant annet ikke tapetsere, selv om jeg helt klart mente at det skulle jeg klare fiiiiint.

Ofte er det en fin ting dette, å tro man kan, for da hopper man bare uti det... og som regel går det bra. MEN etter å ha ødelagt en hel lengde tapet, OG meg selv, ettersom jeg tok salto ned i limspannet, før jeg stupte forover og slo de delene av meg som slapp unna første smell... ja, da tikker det inn noen tanker om at ydmykhet sikkert er en fin ting det også. ;PForøvrig har jeg ingen ide om jeg har tapetsert tapeten opp riktige veien. Eller det vil si, jeg har en ide, for ellers tror jeg de har rullet tapeten opp feil vei på rullene. Jeg tenkte blomsterkvaster sikkert skal stå opp, men det tenkte kanskje (trolig?!) ikke den som tegnet tapetet. Men ok, når jeg kan ta så feil så legger sikkert ikke andre merke til det???!

Verre er det at dette totalt sett ikke går så bra. :S
Jeg har forferdelig vondt etter saltoen og dette er ikke enkelt!!!!!! Skjøtene skal ikke synes, såvidt jeg har forstått, men det gjør de. Ikke mye, men nok til å irritere!Dessuten hadde jeg tapetsert flere lengder før jeg så at jeg har grist gullmaling på gulvlistene, slik at det ser ut som en skitten renne på toppen av dem. Og det hadde vært litt greiere å fikse opp i før jeg tapetserte!

Så denne gangen vurderer jeg å be om hjelp. Og om jeg noengang skal tenke på yrkesendring... ja, da ligger tapetsereryrket like lite naturlig for meg som at en krokodille skal bo i et fuglerede, høyt oppe i et tre.
Og om noen nå kommer med "Men har du ikke hørt om kanarikrokodillen, som...", ja så ligger det veldig lite naturlig for meg likevel!!!!

Au!
Ja, mest vondt i selvfølelsen. ;)

I det minste ble det fint med den tapetserte "peishyllen", og Turifryd hadde, litt indirekte, løsningen på hvordan jeg skal skjerme veggen, så helsvart er ikke situasjonen. :)
Bare opp ned og ikke helt skjøtefri. :S

Klem


   

11 kommentarer:

Synnøve sa...

Jeg ser ikke at tapeten er hengt opp feil vei. Synes den er kjempefin.
Har aldri tapisert, men det er sikkert ikke så lett og få til.
Veldig synd at du har slått deg. Håper det går bra med deg og tapiseringen.
Klem

Jennys fire vegger sa...

Sorry, men jeg må altså glise og humre her jeg sitter. Gudamæj og du står på altså. :-)

For det første er du bare helt rå som får til alt det du får til. Og for at du prøver selv, FØR du ber om hjelp. Det er antagelig en egenskap som alle rundt deg setter STOR pris på.

På en annen side så er det ikke et nederlag å be om hjelp, det er en styrke.

Men jeg kan ikke tro annet enn at tapeten står riktig vei, jeg. Den veien ville jeg satt den i alle fall. Og jeg ser ingen skjøter... Ja, og gullet på listen så jeg faktisk ikke før du utpekte det, men det hadde vel kanskje vært en fordel å malt før tapetsering, ja. :-)

Og i morgen skal jeg faktisk be ungene tegne en kanarikrokodille, bare for å se hvordan en slik ser ut. :-D

Håper selvfølelsen din stiger raskt igjen, for det fortjener den!

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Trollmora sa...

ÅÅÅ du! Vær glad vi to ikke bor nærme hverandre og er venninder i hverdagen og du hadde spurt meg om hjelp til det der.... for jeg ville ha svart ja... og så ville jeg satt igang og det ville IKKE sett sånn ut altså, det kan jeg love deg! Det ville VIRKELIG sett ille ut... om det ville sett ut i det hele tatt! Så bruk energien din på å takke deg selv for å slett ikke være så "steingæli" til å tapetsere og send en takk til der du sender takk for at du ikke har meg der.... til å hjelpe deg... hihi :)
Syns du er superflink jeg!
Forresten inspirerte du meg til dagens innlegg på bloggen min :)

Stå på du! Dette går veien!

Fossestua sa...

Fnis :) Er selvutnevnt ekspert jeg også og kan alt i teorien, så jeg skjønner godt hva du mener, hihi :) Sier som Pippi jeg: "Det har jeg aldri prøv før, så det tror jeg sikkert at jeg klarer" :)
Men tapeten var jo kjempefin, og de skøtene vises ihvertfall ikke på bildene. Er bare å dimme lysene og tenne stearinlys, så vises de ikke :)
Ps. Du får ha god bedring både her og der :)
Klem fra Lise

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Ufff da....den saltoen hørtes ikke særlig god ut *blåse på*
Men du; dette ble jo knallfint! Aldri godt å vite hva som er opp og ned på en tapet, og på et slikt mønster spiller det vel egentlig ingen rolle;) Jeg syns ihvertfall det ser riktig ut jeg, og skjøtene vises ihvertfall ikke på bildene.

Du er flink!!

Villevinkel sa...

Må si du er effektiv, og flink!! Det ser iallefall flott ut på bildene. Og utrolig lekkert! Syns den malte veggen din såg veldig spennende ut også!
Ååååhh...tror dette blir et kjempelekkert soverom!
Jeg vil også ha bio-peis!!

Håper du kommer deg fort til igjen etter fallet!

Klem

Hasigamas mamma sa...

Jeg synes det ser helt superlekkert ut!!! Nydelig tapet -synes du har vært VELDIG flink :)
Du får ta deg et glass vin (eller saft... hi hi), sette deg ned i en god stol og bare nyte og konstatere at, jo, du ER en QUEEN! ;) Ja, og så får du vel pleie kroppen litt...
Så godt å høre at søvnproblemene er litt mindre!
Klem
Lise

GroLinda sa...

Hahahaha unnskyld at jeg ler litt, men jeg synes så tydelig jeg så deg der du fikk tapeten over deg, snublet i lim og hele seansen etterpå ;o) Men....fy meg..du fikk jo vondt! Stakkar deg! Håper det gikk bedre etter hvert. Tapeten er kjempeskjønn!!! Du er flink. Du står på å ordner opp du! Ikke redd for noe!
Tusen takk for koselige ord ;o) Setter stor pris på det.
Klem fra Gro :o)

Lindas hus sa...

Lol...dette føler jeg at jeg fint kunne ha klart å ha gjort selv!!! Men all ære for deg! Du står på der andre hadde kastet håndkle inn for leeeenge siden! Synes du er utrolig flink jeg:) Og det skulle ha vært flere som deg! Stoor klem fra Linda

Susanne sa...

Hehe ler som bare det.... ;) Og jeg kjenner følelsen når det kommer til tapetsering... Synest du er tøff som prøver selv!!! Jeg turde ikke her i huset og spurte heller om hjelp hehe... Ha en fin dag søtnos! Klemmer

Susanne sa...

Tapeten var råflott forresten!!!!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...