torsdag 3. mars 2011

Bloggangst!

Noen (for)følger meg! :-O

Da jeg opprettet denne bloggen skulle den liksom være min lille "puttel- og spionhobby". Jeg skulle legge inn noen innlegg her og der, om nyttig og unyttig jeg finner på, og om tanker som surrer slik rundt i hodet at det ville være godt å få dem overført til et annet sted. En slags tankefluefanger, om dere forstår. :) 
Men mest av alt skulle jeg samle på andres blogger, for å finne inspirasjon. 

Villa Kaos... alle besøkende er advart. ;)

I og med at jeg ikke føler jeg KAN interiør så godt, bare liker det så innmari, tenkte jeg dette skulle være en bitteliten blogg i det store blogguniverset. Nesten helt usynlig blant alle de flotte bloggene som finnes. Jeg merket meg fort at mange "samler" på følgere og forsøker å stige opp bloggernes tripp, trapp, fame, men der skulle aldri jeg henge meg på! For lykkelig er den som er liten... ikke sant?!

Og nå har jeg gudbedremeg snart 150 følgere. Hva skjedde????

Fra hattehylle- prosjektet på kjøkkenet

Jeg skal ikke påberope meg at jeg er helt uten skyld, for man blir jo så ivrig etter å vise frem det man skaper. :) 
Og her i bloggland er det jo lov til å gjøre som 5- åringen og si "Se så flink jeg har vært!"... selv om vi pakker det noe mer ydmykt inn. ;) 

Fra den "overkommelige" lilleterassen

Og ydmyk er akkurat det jeg føler meg nå, når så mange ønsker å se på hva jeg bedriver, med mer vilje enn evne. Men jeg blir også bittelitt redd for å bli påvirket av at så mange "følger med". Må jeg passe på hva jeg skriver nå??? :S

Fra den "uoverkommelige" hagen. Prosjektet som ennå tar pusten fra meg.

Jeg håper virkelig ikke det!!!! Jeg håper dere som er følgere godtar at jeg "buser ut" om jeg har noe på hjertet... eller eventuelt bare liker å se på bildene. :) 
Det siste er absolutt lov, om dere ikke kommenterer over- eller under- eksponering... for det har jeg INGEN peiling på. Hehe

Interiørcowboy!

Så om dere lover dette skal jeg love at jeg ikke lar bloggangsten ta helt over, OG at jeg ikke skal bli fullstendig "politisk korrekt". I tillegg skal jeg love at det snarlig blir en give away her på bloggen, som takk for at dere stikker innom med så mange oppmuntrende ord.

Fra min forrige give away... looong time ago!

Og nei, det blir ikke ekstra lodd for å bli følger! Ett sted går grensen! ;) 
Men jeg håper mange av mine følgere vil delta, så jeg får en sjanse til å gi noe tilbake for all oppmuntring dere gir. :)
Jeg må bare ut på shopping først. 
Loooovelyyyy! Endelig en bra unnskyldning for det. ;)

Bildene er bare et lite dykk i arkivet. Relativt tilfeldig valgt ut... og så kastet på litt tekst som får de til å passe litt inn i innlegget. Kanskje! ;) 

Stor klem

       

19 kommentarer:

Madelén sa...

Synes du har så fin blogg.. og du beskriver alt så godt at jeg til stadighet sitter og humrer. Derfor stikker jeg innom igjen og igjen.
Så jeg er noe en (for)følger. ;)

klem Madelén

Trollmora sa...

innom deg nesten hver dag jeg :) vi har ganske lik smak men du er mye flinkere enn meg. Kommer nok til å forfølge deg lenge :)

Manne's hverdag sa...

Synes ikke det er så rar at du har fått så mange følgere, jeg. Gleder meg hver gang du dukker opp på bloggrollen. :)

Du har en kjempekoselig blogg med morsomme innlegg, lekre bilder og ikke minst mange flotte ideèr. DU ER RETT OG SLETT EN INSPIRASJON!!!

Ha en strålende helg!!!

Klem fra
Marianne

Ingvild sa...

Grattis med så mange følgere! Tror ikke du trenger å endre noen ting jeg - og for all del! Ikke bli politisk korrekt! hihi!
Liker bloggen din jeg og titter innom hver gang du legger ut nye innlegg - selv om jeg må innrømme at jeg slurver med kommentarene noen ganger!

Ha en fin dag!
Klem,I

Beth sa...

Du spør om hva som er skjedd???
Jo, min venn...
Alle elsker vi deg fordi du er den du er og bloggen din og hjemmet ditt er verdens koseligste sted å titte innom! Visst kan du interiør? Du er jo full av kreativitet og idèer... Derfor er vi så mange som koser oss her inne hos deg!

God helg til deg og dine!:-)

Klem...

Norwaystyle sa...

Vær deg selv. Jeg liker bloggen din og deg akkurat slik den/du er.

Synnøve sa...

Liker bloggen din kjempegodt jeg.
Vær deg selv:)
Ha en fin kveld
Klem Synnøve

Datt sa...

I WANTS THE FAME! ;)

Datt sa...

Men da må du få utgitt den boka di da!!! ;)

Jennys fire vegger sa...

Hva som skjedde? DU skjedde, schnuppa! :-D

Og hvis du endrer deg, bilder eller tekst så slutter jeg å følge deg, for noe sånn "politisk korrekt"-greier gidder vi ikke å ha noe av. :-D

Gleder meg til give-away hos deg, men allerede i morgen kan du delta i min! Innlegg nr. 100 allerede! :-D Og hos meg FÅR man et ekstra lodd for å følge meg videre, så du har allerede ett i lomma. :-)

God helg til deg og dine.
Klem Jenny

Synnøve sa...

Hei igjen:)
Ang flasken, så har det vært rosa lemonade på den. som var kjempegod. Tror de selger den på 7 11. Jeg kjøpte den på en liten kaffe. Nå har jeg rosa saft fra fun, den med jorbær og rabarbra på flasken. Den er ikke god på smak,synes jeg, men kjempefin farge da:)
Klem

Villevinkel sa...

kjenner meg igjen i mye av det du skriver (bortsett fra at jeg er ganske "usynlig" fortsatt hehe). Syns du skriver utrolig kjekke innlegg! Du viser flotte bilder, samtidig som du gir av deg selv - og ordlegger deg utmerket!

Fortsett slik! :-)

Likser forresten kjempegodt inngangspartiet ditt! nydelig med dører og trapp i samme farge - som går igjen i møblene! Du er dyktig!

Stooor klem, og god helg!

Villevinkel sa...

Haha..."Likser" = liker :-D

GroLinda sa...

Oj oj! Du må ikke få angst! Du har en kjempefin blogg, er kreativ, stå på jente og skriver så festlig ;o) Ikke stopp med det! Ikke tenk på hva andre mener og tenker om deg.Glem ikke hvem du er og hva du skal i livet. Søk inn i deg selv å se hva livets utfordringer har gitt deg. Lytt til din indre stemme. Du er unik ;o)
Ble litt dyp idag, men håper du tåler det ;o) Gratulerer med 150 følgere forresten ;o)
Har alltid synes at det er artig å stikke innom bliggen din. Liker måten du skriver på. Ønsker deg og dine en riktig god helg.
Klem fra Gro :o)

Roka Design sa...

God morgen:)

Søt prinsesse du har pyntet kjøkken disken din med;);)
Ha en strålende flott helg:)
Klem fra Kari:)

Kristine sa...

For en flott blogg og et nydelig hjem! Oppdaget deg gjennom NIBs kjøkkenutfordring; elsker kjøkkenet ditt!! :-)

Morsomt å lese dette innlegget ditt, for min tanke med blogg er akkurat den samme. Bare at min fortsatt er liten og usynlig ;-)

Lykke til med NIBs utfordring! Jeg hiver meg kanskje på i morgen...hvis jeg tør ;-)

Kristine :-)

Hasigamas mamma sa...

Du skriver jo så herlig og bra, så jeg KOSER meg med å titte innom. Og når bildene gir meg inspirasjon også, så er det jo KANON, eller hur ;)
Vi er jo litt rare egentlig, vi som driver med dette! men så er det så innmari kjekt også :)
Ha ei deilig helg!
Klem
Lise

Susanne sa...

Hehe jeg skjønner hva du mener ;)Føler det slik innimellom jeg også..Men så går det over ;p Tapeten er kjøpt hos interiørriket og jeg mener den heter DAMASCI :)Ha en fin uke!!!! Klemmer

Theamor sa...

Jeg innrømmer at jeg føler mye av det samme som du gjør - bortsett fra at min blogg (fortsatt, hehe) er liten og ubetydelig.. Men jeg bruker blogger for å lette på hjertet og for å drømme meg bort i all den inspirasjonen som finns der ute - og hvis jeg tenker no mer på det så kommer den lille bloggangsten smygende med masse dumme spørsmål. Jeg har bestemt meg for å kose meg med prosjekter og prøve så godt jeg kan å spre glede og inspirasjon.

Jeg ønsker deg ihvertfall alt godt fremover , og jeg kommer til å følge med ;-)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...