torsdag 19. januar 2012

Galskap... men løøøv

Nå kan jeg starte hotell! I det minste kan jeg ta imot større innrykk av besøkende enn tidligere. :)Overmøblert? Kanskje! 
Skal det være slik? Veeeel??? Jeg vet ikke! *sukk*

Men søren og... jeg elsker det! 
Og ungene elsker det. 
Nå breier vi oss det vi kan, så lenge det eventuelt varer. :)
Det ene brudeteppet jeg selger får også pynte stuen her så lenge. Ett er solgt, bare to igjen. Innlegg om det et stykke tilbake om noen skulle la seg friste. ;)


Ups... laget stripe i gulvet da jeg testet annen løsning i dag. :(


Fullstendig galskap å fylle opp rommet slik kanskje, men all kjærlighet er jo ikke fornuftig... og likevel er det kjærlighet. ;)


Det var de to stolene jeg skulle beholde da jeg kjøpte det rosa settet. Den ene av dem står normalt her også, men måtte flyttes da jeg skulle ta bilder. Men det spørs om jeg klarer å gi slipp på sofaen. 
Bordet derimot... vel jeg har jo et nesten likt stående i boden allerede (Liker dette bedre!). Men nå får det uansett stå litt her, til jeg bestemmer meg for hva jeg vil gjøre med det. 
To bord i TV stuen er kanskje litt mye... men det har vist seg å være praktisk iallefall. ;)Var dette jeg fryktet ville skje. At jeg en dag fylte huset til randen. 
Men jeg kunne fylt det med verre ting synes jeg. "Gammelt rask" for noen kanskje, men ikke her i huset! :)
Elsker selv fargen på gammel-kjerring-salongen. Dus rosa i dagslys, og går mot brunt og lilla når mørket senker seg. Bare møbelbåndene må skiftes ut (solbleket og stive), for selve møbelstoffet er i perfekt stand. Noen andre har også elsket og tatt vare på disse møblene før meg. :)


Min mor var forresten veldig søt da hun var her. "Nei, jeg synes nå ikke du har det så overfylt som mange andre i stuen din" mente hun. 
Nettopp! Det finnes de som er verre enn meg! ;)
MEN...
For det er et stort MEN her! 
I min absolutte galskap har jeg fått ENDA en sofa i hus. Altså ETTER at min mor betrygget meg med at jeg ikke hadde stappet huset urimelig fullt. 
Den sist ankomne er litt feil i fargen, og må trekkes om, men er så nydelig i formen at jeg lot meg friste. (Jeg ER uhelbredelig!!!!)
Så nå har jeg tre sofaer + den marokkanske mini- salongen. 
Og det går ikke! 
Da må jeg ha større hus... og det er ikke noe alternativ egentlig. 


Når jeg bare får stokket møblene litt om igjen (UTEN å lage flere striper i gulvet forhåpentligvis!) skal jeg derfor vise dere en helt annen versjon av TV- stuen. Og så håper jeg dere kan hjelpe meg med å finne den beste løsningen. ;) 
For her i huset er det ikke mye fornuft, det er iallefall sikkert. :)


Klem

      

Ps! Stuen ser faktisk ikke overfylt ut, slik som dette. Sikkert mye fordi jeg har så åpen løsning mot andre delen av stuen. Og det der ikke er spesielt mange møbler. Men møblene i TV stuen "sloss" kanskje litt om oppmerksomheten på denne måten. Jeg synes imidlertid det fungerer. ;)

7 kommentarer:

På landet sa...

Hehe du er nå herlig! Synes du skal ha de møblene du vil, du finner nok altids en pass/løsning.Og JA du kunne ha dratt MYE værre ting i hus en detta!

Gleder meg til å se den andre sofaen :)

fröken negativ sa...

Hahaha! Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger... ;)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he du er morsom:)3 sofaer..akkurat nå har jeg ingen sofa:)send over en da:=)
du finner nok ut av det...
klemklem

Karin sa...

Hei Kaos,jeg syns også du er herrlig. Jeg småhumrer ofte når jeg besøker deg.Syns ikke det var overmøblert jeg nei,har sett det mye verre.Jeg er kanskje enig i at sånne som seg,som forbarmer seg over mange møbler,skulle hatt større plass.Syns du har det kult og veldig interessant.Og at du og ungene elsker det,det er vel det viktigste.Ønsker deg en riktig god helg.Klem fra Karin

Anette Willemine sa...

Herlig - som vanlig!

GUESS WHAT?
DU HAR VUNNET I MIN GIVEAWAY!!!
Nå kan du feire med Champagne!

Ønsker deg en glad lørdag!

Klem,
Anette Willemine

Anette Willemine sa...

Så bra du ble glad!! Vel fortjent! Jeg ble så glad at det var du som vant!
Kan du maile meg adressen din, slik at jeg får sendt den til deg?

anette.solheim@gmail.com


AW

Anette Willemine sa...

Nå så jeg jo at du allerede hadde sendt den til meg! ;)


AW

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...