søndag 12. februar 2012

Selges

Har dere siklet på Tine K home sin sommerkolleksjon? Det nydelige brettbordet for eksempel?
Jeg selger to slike brettbord. Men i motsetning til de Tine K selger er fatene jeg selger gamle og originale. (Og likevel billigere. ;)) 


Stativene jeg selger med er brukte, men ikke de gamle originale som fatene en gang har stått på. Og de er like stativene til Tine K. (Slike stativ er svært vanlige i Marokko.)

Jeg har ikke malt stativene, siden jeg tenkte kjøper kan velge farge selv. Men har selv spraymalt ett av mine, og det gikk kjempefort og greit. :) 

Det største har diameter 58 cm, og det minste har diameter 41 cm.  Det største brettet har en del bulker og ujevnheter. For noen er dette en del av sjarmen med gamle ting, men bulkene kan bankes ut om man liker det mer perfekt. 

1200 kr for begge. Eller 500 kr for det lille og 700 kr for det store. Inkludert stativ. 


Brettene jeg viser på de tre siste bildene er ikke til salgs. Bare lagt ved for å vise hvordan jeg selv benytter slike brett hjemme. 
Som dere ser har jeg ikke malt stativene på brettene i stuen. Synes de er ganske fine slik også... og jeg klarer aldri bestemme meg for farge. ;) 

Jeg er ikke så veldig ivrig på å sende en så "uformelig" pakke, så jeg håper på kjøper i Bergen. Eller noen som kan få det hentet av bekjent i Bergen. 


OPPDATERING: Brettbordene er SOLGT

Klem

   

9 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Åh, jeg skulle ønske jeg bodde i bergen akkurat nå, jeg hadde kjøpt begge!! Jeg ønsker meg det bordet fra tine k, men det er litt vel dyr akkurat nå! Sukk... flotte var dine!

Ha en fin dag..
klem

Trollmora sa...

Jeg hadde nok kjøpt dette på flekken hadde jeg ikke visst at det nok blir like mye i porto som det du skal ha for dem :)

Trenger litt hjelp og blest om dagens innlegg jeg, som jeg anser for veldig viktig og ikke minst en liten motvekt til fjas og tull som jeg ofte lander på, men som egentlig ikke er det som engasjerer meg mest i det daglige. Dagens innlegg derimot engasjerer meg veldig og vi trenger å lese flere slike innlegg; oftere! :)

Så les innlegget inne hos meg og MEN NOE :)
Takk!

elinAnita (eddas) sa...

Jeg mangler bare det største stativet:)Har stooort brett:)
De er kjempefine...
klemklem

Lisette sa...

fin fin blogg, la meg som følger....se Hos meg?

elinAnita (eddas) sa...

Hallo igjen..
brettet mitt er 1 m i diameter...men understellet trenger vel ikke være like stort i diameter som brettet??
klem

elinAnita (eddas) sa...

Ja,har faktiskt tenkt på å lage ben selv:)Men når blir det mon tro.:)
KLEM

Anonym sa...

Hei. Jeg er veldig interessert i å kjøpe det store...

Kaoskontroll sa...

Send meg en mail. Men som sagt, sendes helst ikke. ;)

LykkeLee♔ sa...

jeg vil kjøpe den store.men helst begge.bor i oslobetaler gjerne porto.men det mulig å hente den i bergen o.jeg skal ditt snart.hvor fort trebger du å vite?evtl forhåndsbetale?

hannah@aaholm.com

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...