fredag 13. juli 2012

Brudeteppe"salg"

Stille herfra for tiden. Huset står rett og slett på hodet, så det er IKKE mye inspirerende å blogge herfra. For nå er det ikke lenge før jeg pakker sammen både meg selv og unger (og huff så mye annet!!!!) for å dra sørover i verden. For ett år. :)
Ja, om vi ikke får altfor mye hjemlengsel og tar vendereis før da. ;) Men siden jeg etter planen skal bo i Marokko et år, og antagelig kommer til å dra mer enn bra er med meg hjem igjen når året er omme, tenkte jeg å legge for salg to av brudeteppene fra min private samling.
Dette er to tepper som er uvanlig flotte. (Er jo derfor jeg innlemmet dem i min samling. ;))

Siden jeg har det travelt, dersom jeg skal få mottatt betaling og postet dem før reisen, tilbyr jeg dem til utrolige 1500/1700 kr stk. 
Alternativet er jo at de må på loftet, og der var det mus sist vinter (og det er nå ikke plass til flere plastbokser med lokk der), så jeg frykter for "livet" til disse herlige teppene om jeg legger dem opp der. :S

De går i postens ferdigfrankerte postpakke til 210 kr, så det vil si at selv om du må ha tilsendt teppet får du et brudeteppe til under 2000 kr. 
(Og kan selge det videre med fortjeneste om du skulle angre. ;))
For å få et billigere brudeteppe må du dra til Marokko selv... og da blir det nok ikke et som er så flott som disse. ;)


Til 1500 kr: 


Brudeteppe av eldre type, men i veldig god stand. Brudesnorene (snorene som de knyter teppet på bruden med) er intakte og usedvanlig forseggjorte, med paljetter også i dusken. Til 1700 kr: 
(Obs! Jeg selger bare ett av disse, men kan ikke bestemme meg for hvilket, så om ett selges beholder jeg det andre. :))

Nydelig teppe med paljetter "strødd" over hele. Det er dette jeg har hatt liggende på divanen her, og om noen lurer er paljettene verken vonde å sitte eller ligge på. Man merker dem knapt. :) 

Eller: 

Usedvanlig hvitt teppe, da det ikke er innvevd de sedvanlige kremhvite stripene. Nydelig!!!!!Alle teppene er i ren ull, og derfor naturlig "smussavstøtende". De er også veldig solide, så de kan til og med brukes på gulvet om ønsket. 


Ellers er det nydelig å pynte opp uteplassen med et slikt teppe. De tåler en skur. (Men bør ikke bli liggende våte over tid, for da kan paljettene ruste.)
Se gjerne her hvordan innehaver av bloggen Stylizimo har pyntet opp på uteplassen med et brudeteppe. Skjønt!!!

Men som nevnt... travelt travelt!
Så om du ønsker ett av teppene trenger jeg beskjed fort. :)


Redigert: Her har det rent inn mail. Nå skal jeg gå gjennom mailene jeg har mottatt, og sende svar. Beklager til dere som ikke får teppe. Skulle så gjerne ha hatt til dere alle!  Om jeg kjøper litt for mange når jeg er i marokko kan det hende jeg "deler" med dere som ikke fikk i denne omgang senere. :) 

Klem

    

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei sendt mail:-)
Hilsen K.K

Hasigamas mamma sa...

Vil ha, vil ha! Er på ferie, tilbake på mandag. Lyst på det til 1500 el det m paljetter... Eller egentlig hvilket som helst :) Misunner deg så turen altså! Rekker jeg å betale når jeg kommer hjem?
Klem fra svett og varm Lise på ferie ;)

Anonym sa...

Hei.
Ønsker å kjøpe et av brudeteppene dine.Kanskje helst det hvite eller det som du har hatt liggende på divanen din.Hvis jeg ikke er for sent ute da.
Send meg en sms så kan jeg ringe deg opp igjen.
mobnr.95910115.

Mvh.Ellen K

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...