onsdag 28. oktober 2009

Hva i all verden har du funnet på nå?

Om min mor hadde tatt turen innom idag ville det ha vært nøyaktig ordene hun hadde valgt. Og akkurat i dag ville jeg hatt problemer med å komme opp med et godt "forsvar", for her sitter jeg med en følelse av at jeg ikke bare går over bekken etter vann, men tar turen helt rundt bekken. :-s Jeg får bare HÅPE at resultatet blir til å leve med! Jeg skal ikke røpe for mye, her i min egen forvirring, men dagens (og morgendagens!) prosjekt er sentrert rundt Billy- reoler og voksduk. Ja, voksduk!

Om jeg blir ferdig i morgen skal jeg vise resultatet av denne kombinasjonen, men i dag tenkte jeg å vise frem kjøkkenet mitt. Det er ennå ikke ferdig, og jeg personlig ser best det som står igjen, ikke det som er gjort, men jeg våger meg likevel innpå med noen bilder.


Lidingø hvit. Bord og stoler er funn fra finn.no, og et nytt strøk maling og nye trekk på stolene kommer, når jeg får tid. ;) Bordet er stort, og jeg kan fint få plass til 10-12 personer rundt det, men synes både det og kjøkkenet ser lite ut på bildene. Må være fotografens evner, eller manglende sådann. ;)

Jeg har to forskjellige typer stoler, fire av en og to av den andre. Det synes jeg først var dumt, men nå har det vokst på meg, og jeg synes det gir kjøkkenet litt mer liv. Spisebordet er i Gustaviansk stil, og har tidligere stått i et bryllupslokale her i Bergen. Jeg har faktisk vært i bryllup der. Kanskje sittet ved dette bordet??? :)


Disse søte gardinene plukket jeg med meg fra Home And Cottage i dag. Var noen andre jeg skulle ha, men er nå kjempeglad for at de bare hadde en av dem og at disse derfor ble med hjem.
Jeg er veldig fornøyd med kjøkkenet. Kanskje bortsett fra den svarte ovnen... hva tenkte jeg på??? Trodde jeg hadde bestilt i børstet stål, men har sjekket bestillingen, så det er nok jeg som har blingset. Ja ja... totalt sett er jeg VELDIG fornøyd! :)
Her ser man bedre en del av det som mangler. Som lampe i taket og skillelisten mellom stue og kjøkken. Ja, ting tar tid, men jeg synes det nå er et koselig kjøkken å komme hjem til. :)
Hvordan kjøkkenet så ut tidligere ser du her.

God natt alle sammen!

3 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

hei du de fra ikea sånne hvite har jeg på sønnens soverom:) men i stua har jeg lyst på noen med monogram eller no...men de er jo så dyre....hm..og jeg må de FORT hehe!! )

Hilde Heimdal sa...

Så koooselig kjøkken du har dåå:)

Glassveranda sa...

Hei!

Gratulerer med nytt hus!!! Så spennende det må være!! Nydelig kjøkken! Det er så flott med mange vitrineskap med belysning i innredningen!

Takk for hyggelig kommentar på Glassveranda! Kjempekoselig! Det er skrekkelig flaut, men jeg har faktisk ikke fulgt opp noen kommentarer fra noen de siste 4-6 ukene, jeg bare blogger og blogger. I dag er jeg hjemme, men hadde ikke lyst til å blogge, hadde mere lyst til å kose meg med å lese blogger:)

Jeg har forresten lagt bloggen din til i bloggrollen i venstremargen på Glassveranda i dag. Fin blogg :)

Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...