tirsdag 19. januar 2010

1001 prosjekter!Prinsessen er syk og det eneste positive ved det er at mor får unna litt i heimen. Det gamle bordet bestemor hadde på vaskerommet sitt er nå nymalt og skuffen har fått nytt håndtak fra Lobelia. Bordet har fått plass under trappen så det er vel tvilsomt at det vil bli brukt til noe særlig, men det fortjente da å se så pent ut som mulig. :) Og det kunne jo være en grei bloggplass?! ;) Stolen som skal stå til befinner seg imidlertid ennå på loftet... og må totalrestaureres.Og hva skal dette bli tro? :)Ja det er tavlemaling, og håpet er at jeg har klart å reparere rammen til speilet jeg knuste såpass at den nå kan gjøre nytte som tavle på tvillingenes rom. Men både speilet og selve rammen ble knust, og som dere ser i skålen er det mange små biter jeg ikke fant ut hvor skulle. Jeg har imidlertid gjort mitt beste i å rekonstruere den, så jeg får bare håpe at mine nye sammenføyninger holder! Jeg har både limt og skrudd, og sprayet den hvit på ny, så nå må den bare tørke før jeg gir det et forsøk. Krysser fingrene! ;)

11 kommentarer:

Pink Moon sa...

Så lurt!eg malte ei gammal dør med tavlemaling:o)som nY!!

Pink Moon sa...

og takk for svar.hehe:o)
Var hos den lokale strikkedama i dag.ho ville sjekke ut oppskrifta på internet når ho kome heim kor mykje garn og ka sort eg treng.ikkje verst:o)
D e berre å hive seg rundt.E visst så store pinner at d går rasende fort;o)

Livs Lyst sa...

Så gøy! Slike prosjekter er jo så gøy å se vokse frem. Kanskje du legger ut den lille tavlen her på bloggen når du er ferdig?? ;O) Hadde i alle fall vært gøy å se.

Ha en fin kveld!
Hilsen Liv ;O)

Camilla sa...

Den blir helt sikkert kjempe fin =)

På landet sa...

Så lekkert bord,lurt å lage tavle av ramma.Flott ramme så detta blir bra =)

Ha en fin kveld

Kjeruben sa...

Herlig bord! Elskar slike gamle små bord! Får liksom aldri nok av dei ;-)
Ramma ser super ut, blir nok ei kjempefin tavle!
:o)

Anette Willemine sa...

*Smiler* Morsomt å lese om fantastiske gaver (not) som kommer i hus. Tror nok vi som er over middels interessert i interiør gremmes litt lettere enn andre over slikt.

Det blir spennende å se tavleprosjektet ditt ferdig!

Ønsker deg en god tirsdagskveld!

Hilsen
Anette Willemine

Lindas hus sa...

Hei snuppa! Kjempe fint bord, og likte godt knotten. De har jo så mye fint fra Lobelia! Og smart med tavle! Kanskje man husker noe også da!;) Ellersså håper jeg alt står bra til! Jeg var som sagt på Spa i helgen! Kjempe kos, men har klart å få betennelse i benet.....er det mulig???? Så nå har jeg blitt satt på antibiotika og fått streng beskjed om å ligge i ro med benet! Passer meg lite nå;) Kos deg videre. Klem

Datt sa...

Suuuhuhuhukk, det gamle bordet der er jo bare til å få vondt i magen av da! Nydelig! :D

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

kjempefint det bordet.....
ha en koselig dag
klem klem

Skogmusa sa...

Hei:) Så flink du er. Kjempe søtt bord!!!
Syns du skriver så festlig:) Nyter å lese bloggen din;)
Ha en fin dag, håper lillegullet snart er i farta igjen;)
Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...