lørdag 23. januar 2010

Noe grønt... så lenge det lever

Jeg lærer igrunnen aldri, for jeg tar livet av den ene planten etter den andre og har likevel ikke så mye bamhjertighet i meg at jeg sparer nye planter for samme skjebne. For hver gang tror jeg at "denne gangen...!". Det har til nå ikke slått til, men kanskje denne gangen??? ;)

For jeg var på Fretex i går. Hadde et håp om å finne noe spennende som kunne muntre meg opp og gi meg litt giv igjen, for luften har gått litt ut av ballongen etter at jeg har vært flink til å gjøre mye sist uke. Var skuffende lite fristende, men jeg fant... av alle ting... en blomsterpotte som satte fantasien i gang.Var ikke den litt søt i formen? :)

Men den så ikke slik ut da jeg fant den nei. Og jeg har husket å ta før- bilde for en gangs skyld. :))Ja, de to små lysestakene ble også med hjem. Tenkte de skulle få sinkspray- behandling, men jeg finner fakstisk ikke den sinksprayen fra Europris som så mange bloggere nevner. Leter jeg på feil butikk kanskje? At det bare er meg som har tenkt Europris???

Jeg må innrømme at eføyen ser ut som en litt for stor og ufrisert parykk, men med mine anti- grønne fingre vet jeg ikke om jeg våger å forsøke meg som plante- stylist. ;) Det er stor fare for at det kan slå veldig veldig galt ut!  Hehe
Nei, jeg får nyte den som den er... og tenke at jeg nå er eier av plantenes svar på Eli Hagen. Jeg har forøvrig sans for den damen jeg (om enn ikke politikken til partiet hun har rot i), så det kunne vært verre! ;)Ønsker alle en riktig god helg!

12 kommentarer:

NUSSE sa...

Hei! Og takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Jeg bor også i Bergen (Titlestad) og er alltid like håpefull når jeg avlegger Fretex et besøk. Den blomsterpotten var nydelig! Og planter... jeg dreper om og om igjen. Fikk en orkidè av en venninne i forgårs og nå blir det spennende å se hvor lenge den holder ut i mitt hjem...

Klem fra Camilla

salige lavendel sa...

Lurer på om ikke det er biltema de kjøper den sink sprayen??? Synes jeg har merket meg det i en del andre innlegg. Synes forøvrig du virkelig forvandlet den blomsterpotten!

Anonym sa...

Veldig flott ble det:)...og jeg støtter også blomsterhandlere med litt hyppig besøk pga av feilbehandling av planter eller rettere sagt mangel på behandling;)

Magny sa...

krukka ble bare nydelig...
klemklem¨¨*

Bomull sa...

Hehe høres ut som meg, jeg er en blomster morder ;)
Krukka ble lekker!

Camilla sa...

For en forandring, den var kjempe flott =)

Crinoline sa...

Du er ikke alene.Pt.er en en plante i huset og det er en eføy.Har holdt liv i den siden i fjor høst.Blomsterpotten ble flott.

Datt sa...

Den ble knallfin! Og jeg elsker "rufsete" planter jeg! :D Jeg er som deg da, jeg dreper alt jeg også! Meeen, jeg har en plante som overlever, og det er Hjerteranken! Og forøvrig synes jeg den er den fineste av alle også da! :)

Jeg kjøpter zinkspray på Biltema! :)

Camilla Jin sa...

Eeeh, har du sett min eføy? Den er grusomt tynn og pjuskete.. Tror jeg må se meg om etter noen falske blomster snart! Blir jo deprimert av at grønnplanter bare holder et par uker... Tror jeg snart må investere i en blomsterbok!

Krukka ble forresten såstilig! Spent på å se lysestakene etter makeover;)

klem, camilla jin

Pink Moon sa...

Kom på en ting..når det gjelder bildevekk såg eg ulike forslag på nettsida til ikea..både til trappa og på veggen.da kan du tegne opp utifra d.da år du sjå heilheten med bilder.vi får sjå kem som blir først å lage;o)

Lindas hus sa...

Ha ha ha! Det er godt det er flere av oss.....og du er i hvertfall ikke alene! Jeg kjøpte en plante på tilbud, og hun hadde et langt foredrag over hvordan denne skulle overleve lenge.....jeg svarte bare med et smil at den var så billig at jeg tåler at den bare lever en uke eller 2...Men det er mye fint i plastisk også! Selvom det ikke blir helt det samme! Potta ble i hvertfall kjempe fin! Vi har en gjenbruks butikk her i Askim, jeg har enda ikke rotet meg ned ditt, men skal få se å gjort det! Ellers så ønsker jeg dere en kjempe fin søndag. Jeg får snart liggesår her i huset;D Stor klem

helenes hus sa...

Jeg liker folk som ikke gir opp - selv om resultatet blir seriemord på grønne planter. :) Jeg er ikke god på planter inne selv, her i huset har vi kun et stort og et lite pengetre og et oliventre som overvintrer på soverommet.
Jeg er også Fretex-fan, potten din ble kjempefin! Lysestakene blir sikkert fine med sinkspray - men har du vurdert bladsølv, forresten? Litt pesete å holde på med, men det blir veldig fint.
Ha en fin sødagskveld!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...