søndag 17. januar 2010

R.I.P. lavalampe!Egentlig burde jeg ikke skrive dette innlegget, for etter forrige innlegg er det ingen som vil tro meg. Det jeg trolig BURDE gjøre er å kjøre rundt i byen i morgen og finne en lik lavalampe som det vi hadde... For ja, lavalampen er avgått ved døden. Den ble brått redusert til glassbiter, illeluktende kjemikalier og talg utover gulvet i går.
Og det var faktisk ikke meg! Jeg befant meg på et annet rom da jeg hørte så sår gråt at jeg umiddelbart visste at prinsessen hadde gjort noe galt. Hun er nemlig en liten strateg min søte prinsesse, og hun har for lengst funnet ut at det er særdeles vanskelig å kjefte på en som gråter sårt.
Hvordan det gikk til fikk jeg da heller aldri noe klarhet i, for jeg måtte jo trøste prinsessen med en arm (ja, strategien virker!) og redde rommet fra gugge med den andre. Men hun hadde iallefall løftet den... og i og med at den besto av tre deler som sto løst i hverandre kan man nesten tenke seg til resten!  
Så da burde jo det "problemet" være løst, men så enkelt og greit er det dessverre ikke. For som sagt, hvem vil tro meg? Verken mormor, som gav denne "flotte" gaven, eller tante, som innrømmer å være hjernen bak, kan jeg tenkte meg! Og prinsen var ikke lei sin "levende" og farvesprakende gjenstand, så det ender vel uansett med at jeg må ut og kjøpe ny. *Sukk*

6 kommentarer:

helenes hus sa...

Fnis! Du har nok et kred-problem her ja. Fikk du opp alt klinet fra gulvet?

jeg ser forresten at du kom relativt raskt opp på bloggrullen hos NIB i dag. Har du gjort noe spesielt, eller har det fikset seg selv? Jeg postet nemlig et innlegg 09:57 i dag, og det er fortsatt ikke i rullen... :(
Ha en fin, lavalampefri søndag!

GroLinda sa...

Uff ja...de små lærer seg fort å være "sukkersøte" for å få trøst. men de er jo søte da. Synd med lampa di.... Ja, tusen takk for god guide for å legge inn koblinger og awarden ;o) Skjønte det da jeg satt å ordnet med det. Så tusen takk :o) Ha en fin søndag.
Klem fra Gro ;o)

Camilla sa...

God søndag kjære du!

For en tragisk ting som har skjedd... eller kanskje ikke i dine og mine øyne ;) Men jeg tror deg!
Finnes det ikke noe annen lampe etc som de kan ha stedet for lavalampe?! Men det er kanskje ikke like spennende med den der guggen osv som beveger på seg...

Sier som helenes hus, ønsker deg en lavalampe fri søndag =)
*klem*

Datt sa...

Hehehe, jeg ser for meg hva som skjedde:
Du hadde satt lampa heeeeeelt på kanten av bordet, når prinsessa åpna døra til prinsens rom fooooorsiktig så kom det et bittelite gufs av vind som velta den ned og ødela den! Det var en genial plan, du endte opp med alibi og prinsessa fikk skylda!!

På landet sa...

Nei så synd hihi... Har du flaks så er de utsolgt etter jul ;) Du kan ikke tilby han noe annet i plassen for denne da? (tror det heter bestikkelse ;))

Ha en fin uke.

Camilla sa...

Det ligger en utfordring inne hos meg, til deg =)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...