torsdag 14. januar 2010

Testing testing!

Noe er riv ruskende galt med bloggen min! I går hadde jeg problemer med å komme inn på mange av bloggene jeg følger, og plutselig mistet jeg jammen hele  listen over blogger jeg følger også. Nå er denne heldigvis kommet tilbake, men oppdateringene på blogglisten min er jo hundre år gamle! Innlegg jeg leste i dag tidlig kommer nå opp som "lagt inn for 30 min siden" på min oversikt. Yes...sure! Ha ha, lurer ikke meg for jeg LESTE dem for timer siden! Og mitt siste innlegg ble ikke publisert på NIB før tornerose hadde sovnet, blitt kysset og våknet igjen heller. :-S Og hvem er det da som ser det... langt der nedi gamle innlegg? Nei, fy søren! Eksibisjonisten i meg får jo ingen føde på denne måten! ;)

Så nå forsøker jeg igjen, og hva er da bedre å teste med enn et bare halvferdig rom? Ikke så nøye om folk ikke ser det da! HeheVilldyrenes rom begynner å ta form! Kommoden er ikke ferdigmalt, og jeg måtte male den med håndtak og det hele, for skuffene var det umulig å få ut. Jeg trodde jeg hadde gode kunnskaper om møblers anatomi til jeg traff på dette. Men håndtakene skal skiftes, så vi fikk gjøre det på brølermetoden.

Og hva er det dere skuer i mitt vindu?Jepp jepp jepp... det er et MONSTER! Enhver bloggers mareritt vil jeg tro. Iallefall mitt! Jeg tror min mor missforsto noe da jeg kalte det villdyrenes rom, for monstre er ikke dyr, de er fæle fantasifigurer som IKKE hører hjemme i mine innredningsplaner!

Jeg vet ikke hvilket ansikt som var mest priceless da min vakre lille prins åpnet denne julegaven, mitt eller min mors. Mitt ansikt kan nok mest beskrives som en snapshot studie av skrekk, gru og vantro. Min mor derimot satte opp en så mannhaftig mine at jeg et øyeblikk måtte revurdere mitt opphav.
"Du overlevde en disco- kule, så da overlever du denne også... han har ØNSKET seg slik!" la hun bestemt til. Som om jeg hadde våget å si noe annet når hun så SLIK ut!
Jeg overlevde forøvrig ikke min elste sønns diskokule... jeg bare plasserte den på en hylle, bak noen bøker, og holdt blikket andre veien hver gang jeg trådte inn i rommet. Jeg tror faktisk jeg døde litt hver gang jeg likevel fikk øye på den. ;)  

Og med prinsessens elskede bamse, øreløs og nærmest kost ihel, tar jeg farvel for denne gang. Kommer snart tilbake... om ikke bloggen min tar helt godnatt! ;)8 kommentarer:

Camilla Jin sa...

Iiik, så skummelt med innlegg og lister som forsvinner eller er treige! Håper den store veven er snill mot deg og ikke skremmer deg mer framover! Jeg hadde blitt knust om alle mine lister hadde forsvunnet!!

Og helt enig angående den lampen.... I say no more ;)

klem, cj

Ida sa...

Heisann!

Jeg liker veldig godt det jeg ser - ser skikkelig gjennomført og flott ut!

Hihi.. lavalampe.. hadde nesten glemt (fortrengt) dem.. haha!
Størsten her ønsker seg diskokule. jaja.. vi får se hvor lenge de skal være 'utsolgt' ;-D

Klem

Datt sa...

I see you! :P Ja, de er vel ikke så populære i blogglandia de der, men må innrømme at fysikken og kjemien fenger meg litt... Hihi... Blir alltid stående å glo litt på dem når jeg er på lampebutikker... *flau*

helenes hus sa...

Hei og god morgen, jeg ser deg jeg også! jeg har også hatt litt problemer med bloggingen og var selvsagt helt overbevist om at det var meg, som er skikkelig uerfaren og kunnskapsløs om dette mediet og hvordan man bruker det, som hadde forårsaket problemene. Jeg kom nemllig heller ikke opp på bloggrullen i NIB etter å ha publisert. Og i og med at jeg har fått teller i bloggen min, bhar jeg plutselig blitt opptatt av besøkstall. Men poenget er altså at det skjer med fler - jeg ANER virkelig ikke hvorfor, men du synes altså hos meg.
Og når det gjelder lavalampen, så er det altså slik som skjer. Barn vokser opp og får sin egen smak. (Blæ.) Jeg har en 15-åring i hus som synes fotballdrakter, lavalamper og plakater av amerikanske rap-artister er det kuleste som finnes på interiørfronten. Jeg prøver å påvirke helt uten skam og blygsel, og har lagt ned plakatforbud på rommet han deler med lillesøster i sommerhuset.
Ha en fin fredag!

Camilla sa...

Heia!

Jeg har også hatt litt problemer med blogspot i det siste, blogginnleggene oppdaterer seg så tregt....
Herlige kosebamsen, jeg hadde også en slik. Da mamma gikk gravid med meg kjøpte de en liten,tja, det var vel en isbjørn. Den ble kost ihjel i årenes løp. Til slutt falt øynene ut, pelsen var flat og nesen var knapt synlig, men likevel.. jeg elsket den =)

Planer for helgen?

Klem klem.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hei sveis:)
Kikker inn etter anbefaling fra Lindas Hus:)
Ja...den ..lampen...ja...ja...
Understand you:)
Ha en kos kveld
klem klem fra elinAnita

Berits lille hjørne sa...

Hei. Jeg også sliter med bloggen. Ser at det kan ta lang tid før innleggene mine kommer opp i listen til de som følger. På NIB kommer de sjelden frem. Har vært slik en stund nå. Men NIB kan ikke hjelpe sier de. Det kan hjelpe å skifte nettleser sier de men det hjalp ikke meg å endre fre explorer til firefox. Synd for det er jo mye av gleden ved å blogge at man kan dele tanker og ideèr med så mange som mulig. Finner du ut hva som kan gjøres setter jeg pris på om du deler dette med oss som sliter. Ha en fin helg.

Heidi sa...

*ler høyt* Lavalampe, jeg hadde nesten glemt at det fantes. Den er jo helt fantastisk...hihi...
Jeg har forresten også hatt problemer med bloggen, i går kom ikke innlegget mitt opp på bloggrollene i det hele tatt osv. Forhåpentligvis går problemene litt på rundgang, håper det er over for deg for denne gang:) Ha en flott helg! Klem Heidi

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...