mandag 25. oktober 2010

Dementi

Kort tid etter at jeg i min presentasjon av kosestuen uttrykket min tvil i forhold til om Osama Bin Lavendel virkelig var en lavendel, og antydet at planten muligens var en kvast ugress, sank denne veksten hen og døde.

Under de rådende omstendighetene innrømmer jeg derfor at en unnskyldning kan være på sin plass. Jeg beklager ovenfor hele Bin Lavendel- familien at mine uttalelser om manglende blomstring og hentydning angående tilhørighet til laverestående vekster muligens har medført en så stor påkjenning at Osama Bin Lavendel gav opp livet. Jeg påpeker at uttalelsene ikke var vondt ment, men bunner i ren uvitenhet og manglende grønne fingre.Når det er sagt vil jeg jo også påstå at reaksjonen var noe overdrevet og vitner om litt lav karakter. Kunne ikke heller Osama Bin Lavendel slått tilbake mot mine uttalelser og blomstret?

I (bittelitt) ærbødighet,  ;)

Ps! Er dere klar for halloween til helgen? :)

6 kommentarer:

Min stil sa...

He he, godt å høre at det er flere enn meg som mangler grønne fingre...
Susanneklæmmer

Beth sa...

Har funnet ut at kunstige blomster er MYE lettere å ha med å gjøre...:-)
Mye fint på Plantasjen har jeg funnet ut...

Klem til deg!

På landet sa...

Hihi du er bare så god :)
Ikke noen planter med blomster som overlever her heller, bare sånne helt grønne...

Ha en blomstrene flott dag ;)

Mariann Louise sa...

Oj, bra jeg ikke er alene om manglende grønne fingre:) Og som nevnt ovenfor, kunstig er slett ikke dumt, bare litt støvtørking..hvilket heller ikke er min sterke side! Men hos alle andre ser det rent og ryddig ut, blir rent flau av meg selv bestandig!

Ha en fin mandag, klem fra Mariann

Anonym sa...

Hei!

He,he jeg har begynt å kjøpe kunstige planter og de trenger bare en vask i ny og ne.Ha en flott mandag og ringer deg på torsdag!!!Eva

Synnøve sa...

hehe,en fornøyelig historie.

ha en fin mandag.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...