torsdag 28. oktober 2010

Klar for Halloween

Halloween er ærlig talt ikke en feiring jeg er vant til å feire, men heldigvis ble jeg advart av naboer i forkant i fjor, for her på fjellet er denne dagen tydeligvis større enn nyttårsaften. Det er kvelden da selv de større ungene synes det er kult å kle seg ut, og håpe på at en uskyldig sjel takker ja til knep.
Jeg måtte selvsagt spørre hver enkelt gruppe som kom på døren om hva jeg hadde hatt i vente om jeg ikke stilte opp med knask, og de aller fleste hadde sleipe planer klare (Bortsett fra den herlige lille gutten som sa "Da går vi bare til neste hus og får snop!"). Så i år er jeg enda bedre utrustet... med mitt livs første "skumle" gresskar. Og en "koselig" KID figur. :)Jeg har likevel sjelden følt meg så dum som da jeg skulle ut på trappen for å fotografere de to som skal stå for velkomstkomiteen på lørdag (aner ikke når det faktisk er halloween, men ungene går rundt da), så jeg trakk rimelig fort inn i gangen da jeg hørte liv i gaten. HeheBø!

Halloween får jo mye kritikk for å være en amerikansk feiring vi ikke burde adoptere, men for min del synes jeg det er gøy med en feiring hvor både barn og voksne kan leke seg litt. Vi har jo ikke for mange slike dager i året her i Norge! Dessuten er vår egen feiring av denne tiden gått i glemmeboken nærmest. Tidligere nordmenn var rett og slett flinkere til å "lyse opp året" med ulike dager, så jeg synes ikke det er så ille at vi tar etter andres tradisjoner, når vi har glemt våre egne.


 

4 kommentarer:

Beth sa...

Jeg føler at Halloween ikke helt er "vår" feiring noe jeg smertelig fikk erfare for noen år tilbake...
Det hadde vært noen på døren her hele ettermiddagen og kvelden og det begynte å bli ganske seint. Jeg sier til far i huset at nå håper jeg alle små "hekser og troll" har gått og lagt seg. DA ringer det på døren igjen...??? Jeg er ganske sliten av hele feiringen og dette sier jeg til de tre halvstore tenåringsjentene som står utenfor... Dagen etter sto bilen min med flate dekk!!! Vææææ....

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Huff nei er ikke fan av Hallowin...grusomme farver he he..men har sett noen hvite pumpkins som er malt..de går he he he men det er jo gøy for barna..min sønn kommer i dag fra sin pappa og skal feire <hallowin i helgen...
Så flott TV stuen din var...jeg er ikke fan av for mange ting jeg heller..men når en driver med dette jeg gjør så bir det det uansett...håper jeg skal kunne få leiet meg et lager/arbeidsplass etter hvert..
Jeg har spisebord i det du har salongbord...:)
ha en koselig helg i Villa Kaos...fin header du har fått deg...
eddaKlemmer

På landet sa...

Har ikke noe "forhold" til det, men for barna sin skyld er det helt greit :) Men ikke så flink til å pynte som deg da.
Stilig gresskar.

Goood helg til deg å dine :)

Elin sa...

Hehe godt sagt av den lille gutten;)

Jeg har heller ikke noe forhold til dette, men for ungene sin del må man bare kjøpe snop og kostymer å være med på morroa;)
Men i helga er ungene hos sin far, så da blir det "bare" nabounger da...det er ikke bare, bare:)

Ha en fin feiring;)

Klem Ea

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...