torsdag 13. januar 2011

The Stylish Blogaward

Tuuusen takk til Lise med bloggen Hasigamas Univers for award! Det er alltid hyggelig å å bli tenkt på i slike sammenhenger! :)

Jeg skal i den forbindelse:

* Fortelle 7 ting om meg selv

* Velge ut 15 fra min egen bloggroll og gi "The Stylish Blog Award" videre til dem

* Linke en takk tilbake til den jeg fikk "The Stylish Blog Award" av og gi beskjed til de 15 jeg velger om at de har fått en award.

Først de 7 tingene;

1: Jeg har vokst fra dette å føle jeg trenger en mann i livet mitt. Det var veldig viktig før, men nå forstår jeg rett og slett ikke hvordan jeg skulle få tid til det. Dette har ingenting med at jeg har gitt opp menn eller kjærlighet som en uting, men jeg har rett og slett funnet roen med meg selv, og jeg føler at barn, jobb, venner og familie gir meg så mye kjærlighet og anerkjennelse at jeg savner ingenting.

2: Jeg har en sterk rettferdighetssans, og nøler ikke med å si ifra om jeg føler noe er urettferdig, om det så er i de nære omgivelsene eller "verdenspolitisk". Bla. elsker jeg Marokko, men synes okupasjonen av Vest Sahara er en skamplett for landet... og hadde jeg fått møte kongen av Marokko ville det være min hovedagenda, om jeg så hadde blitt kastet ut av landet jeg elsker for godt. Israles behandling av palestinerne er minst like forkastelig... og jeg gremmes på vegne av menneskeheten. At vi aldri lærer at det ALDRI kommer noe godt ut av undertrykking, og at det å sette seg over andre typer mennesker er roten til råttenskap.

3: Jeg er schizofren når det kommer til interiør og elsker mange forskjellige stiler. Det er dermed ikke type stil som får meg til å måpe beundrende, men hvor gjennomført det er og graden av personlighet i det. Det må imidlertid være en balanse mellom de to tingene. Gjennomført uten personlighet er dødt, og motsatt ofte et usjarmerende kaos.

4: Det hender jeg skulle ønske jeg var mindre kreativ og mer fornuftig, samt mindre et følelsesmenneske og mer realist. Det virker som et godt grunnlag for et roligere og mer stabilt liv. Dog noe kjedeligere! ;)

5: Jeg har en lei tendens til å ta på meg skylden når noe går galt, uansett hvor mange andre det er å påpeke. Og like lett som jeg har for å tilgi andre har jeg vanskelig for å tilgi meg selv at jeg ikke "fikk ordnet opp" i situasjonen. Jeg bærer derfor på en del skyldfølelse jeg logisk sett vet burde vært fordelt bedre.

6: Jeg direkte hater å fylle ut skjemaer! Og har tapt mye penger på det! Som alenemor bør man forholde seg til skjemaer og NAV og begge deler står på min "Avoid- list".

7: Om ett av barna mine hadde kommet og sagt at hun/han er homofil ville jeg møte det med "Og så da?" Jeg har rett og slett ingen forståelse for at legning er et problem eller flaut, så lenge legningen ikke er av det slaget som påtvinges andre. (Som pedofili!) Jeg har tilsvarende ingen respekt for foreldre som vender homofile barn ryggen. Hvor er kjærligheten i det? Skamme seg!!!!

Å gi den videre til 15 synes jeg også var litt mye, så jeg nøyer meg med tre, slik Lise gjorde det. Ikke fordi bare tre fortjener den, nei langt ifra, men man skal ikke spise hele kaken med en gang liksom. ;)

Jeg velger derfor å gi den videre til disse tre fantastiske bloggerne;

Luksuselskeren Camilla med bloggen Camillas Castle.
Artige og ærlige Jenny med bloggen Jennys Fire Vegger.
Og den ultrakreative skjønningen med bloggen Klabb og Datt.

Tre flotte jenter med tre flotte blogger jeg anbefaler alle å besøke. :) Håper dere vil ta imot den!


Hva har dette bildet med saken å gjøre? Absolutt ingenting! Men dette er min kilde til frustrasjon for tiden. Forklaring følger når jeg har funnet en løsning. ;)

Stoooor klem

     

4 kommentarer:

Jennys fire vegger sa...

Naaa, nå ble jeg litt rørt altså.... Tusen takk, kjære deg! :-D

Og så koslig å få lese mer om deg! Alt sammen forsterker det god inntrykket jeg har av deg. :o)

Ha en fin dag videre, jeg er hjemme med en syk og sliten åtteåring i dag.
Klem Jenny

Anette Willemine sa...

Måtte smile her jeg sitter. :) Du beskriver deg selv akkurat slik jeg har sett deg for meg. :) Det er så morsomt det du skriver! Du er flink til det. Vet du det? Takk for at du deler med oss her inne på bloggen din.
Skjønner godt at du er fornøyd med det nye kjøkkenet ditt. :) Det ser kjempekoselig ut!

Ønsker deg en glad helg, søte deg!

Klem,
Anette Willemine

Datt sa...

Tuuusen takk kjære, søte, snuppedu! <3 You make my week! ;)
På punkt 1-7 viser du nok en gang at du er reflektert og god, jeg digger deg! <3

Hasigamas mamma sa...

Du er ei flott dame!!! Noen av disse kunne vært beskrivelse av meg også :)
Så utrolig fint tvillingenes rom var! Stilig med svart-hvitt, sebra villrom! Lykke til!
Klem
Lise

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...