fredag 14. januar 2011

Villa Kaos rom for rom, tvillingenes rom


Velkommen inn på vårt barnerom!

Det er merkelig hvordan man kan få ideer. Rett etter vi flyttet inn hit sa jeg en dag på fleip "Vi får vel begynne med villdyrenes rom først". Da med tanke på hvilken villstyringer som skulle holde til der... men vips var temaet for rommet satt. :)
Og siden det allerede var et svart garderombeskap i rommet og mor liker kombinasjonen svart og hvitt, ja da var det å finne dyriske ting i svart og hvitt.


Sebra var da selvsagt, men også svart "alligator"- kiste kom på plass, og det hele ble toppet med svart kuskinn på gulvet. Noe jeg fremdeles synes gir et litt artig uttrykk, men som jeg egentlig ikke anbefaler, siden jeg bruker lengre tid på å støvsuge kuskinnet enn hele resten av underetasjen. :SMors noe romantiske legning fornekter seg likevel ikke helt. ;)
Det jeg er mest fornøyd med i dette rommet er imidlertid ikke selve "stylingen", men at;

1: Barnas kreativitet får utløp både på tavlen og ved at de kan henge opp sine kunstverk.

2: At det er ekstremt lett å holde ryddig. Når jeg sender inn ungene for å rydde kommer de ut igjen etter 5 minutter og det er strøkent. :) Rett og slett fordi det er lagt vekt på myyye oppbevaring, så alt har sin plass (eller kan slenges oppi noe)... og 1-2-3 ryddig. :)
Da sier jeg tusen takk for besøket for denne gang, og slenger meg rundt for å melde meg på i NIBs barneromutfordring i siste liten. Utrolig mange nydelige barnerom å skue! Rett og slett imponert over hvor flinke så mange er. :)

Resten av rundtturen i Villa Kaos er dessverre noe utsatt, siden jeg plutselig bestemte meg for å pusse opp de to andre soverommene på nytt. Det er jo et helt år siden de sist ble pusset opp. ;)
Men det kommer nok andre innlegg i mellomtiden! :)

Ønsker alle en riktig riktig god helg!

Stor klem
     

17 kommentarer:

Trollmora sa...

Nydelig rom! Men nå er jeg litt sånn småforelsket i hele Villa Kaos egentlig da :) hihi... du og jeg har veldig lik smak må jeg si... forskjellen er at du er enerådende og jeg må kjempe med en interiørinterresert ektemann, slik du måtte ditt forrige hus :) Jeg fant bloggen din for et par dager siden og nå har jeg lest og lest og lest og jeg tar av meg hatten og erklærer herved Villa Kaos for min favorittblogg fra nå av :)

Det innlegget du hadde om religionstilhørighet og brobygging vil jeg gjerne få lov til å linke til en gang om det er greit... det er som om jeg skulle skrevet det selv, rent sett bort fra at jeg har funnet mitt religiøse ståsted da... alhamdulillah ;)

Flott marrokansk sofa... og at du fikk den med deg i en koffert er jo jammen mer enn imponerende! Wow...:!!
Well well... da får jeg avslutte som man gjør her inne.... Vi blogges ;)
Hei og hopp!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempefint og gjennomført..du er så flink at..synes du har fått gjort utrolig masse med huset ditt...
Du kan være riktig fornøyd...
ha en koooos kveld
klemklem

Karin sa...

Hei,flott barnerom syns jeg.Skikkelig tøft!Men du, snart må du skifte navn på bloggen din,syns ikke det er så mye kaos der jeg nei.Lurer på hva for et navn du tar da?! Villa harmoni kanskje? Klem fra Karin

Vibeke / Mammas Hus sa...

Kjempefint rom og takk for FLOTT kommentar.

David Beckham klarer å treffe naboens vindu på landet. *fnise* Vi bor faktisk så nærme at vi kan klare det selv, men jeg sier jo at svigers bor "nedi gata" og det er faktisk 3,2 (jeg har sjekket) km dit. *ler*


Håper du får en flott helg!!!

Synnøve sa...

Kjempefint rom som det kan lekes i. Ikke alle barnerommeme som ser ut til at en kan leke seg på.
Gleder meg til og se oppussingen av soverommene dine:)
Klem

Synnøve sa...

hehe,jeg skal love deg at jeg verken sylter eller safter:)) I norgesglassene har jeg telys, og i de to rosa flaskene har jeg kjøpt, for jeg synes de er fine. Hva de inneholder vet jeg ikke:)
Klem

Beth sa...

Koselig og praktisk barnerom. Like gjennomført som resten av huset. Flink er du...:-)

Susanne sa...

Super flott barnerom :D :D Kjempeartig!!!! Lykke til i utfordringen! KLemmer

Lunalu sa...

Hei på deg! Her kommer jeg innom på en liten skravletur! Så stilig et barnerom! jeg synes ungene må få styre litt på sitt eget rom - hvis rommene blir for strøkne så kommer de jo bare ned for å leke... hi hi!!! Er enig i at oppbevaring er nøkkelen til ryddige rom!!!
Forresten fint å bli mer kjent med deg (forrige innlegg!) Håper du får en fin helg! Her blir det nok en rolig dag, for det blåser så innmari ute!!!
Klem fra Lunalu

Villevinkel sa...

Flott rom!!! Likte godt tegnings-opphenget ditt!!!

Lurer på om du har malt gulvene?? Eller om de er hvite i utgangspunktet?? Det var iallefall veldig fint!

Ha en fin helg!
Klem

Camilla sa...

Så fint rom tvillingene har. Koselig med wallstickers, også så fine møbler.

Ønsker deg en riktig god helg.
Klemmer i fleng, Camilla.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Flott rom! Oppbevaring er alfa omega. Det vises ihvertfall godt når man har altfor lite av det, slik som er tilfellet her i huset...:/

Lykke til i utfordringen!

God helg til deg og kaosbarna;)

Psst: legger meg til som følger, flott blogg du har;)

LIVS LYST sa...

Hei hei!

Kan ikke du sende meg en mail slik at jeg får din adresse? Så kan jeg sette deg og Fru Blaa i kontakt med hverandre. Så kan dere ta det derfra!

Lifehere@hotmail.com

Ok?

Liv ;O)

Tove `blogg verden sa...

Utrulig kult rom : ) Og hærlig med masse lagringsplass!! Det er alfa omega på et barnerom!!
Kos dere i villa kaos : )
Klem Tove

Martilie sa...

WOW - rå-lekkert!
Og så smarte løsninger.. Oppbevaring mangler hos oss, eller vi er for lite flinke å rydde bort leker de er for store til.. Hmmm... :)

Ha en flott kveld og helg!

Klem fra Tove

brudeblogg sa...

Hei! Jeg måtte inn og se på din blogg fordi du la igjen en så dyp og klok kommentar på Trollmoras blogg. Takk for kloke ord!
Som jeg skrev til henne: Min samling av brudebilder handler om disse glansbildene vi viser utad, og jeg ønsker å lede tilskuernes tanker på hva disse kvinnene gikk til. Det er mye som skjules bak en fin fasade.

Camilla`s Castle sa...

Stilig barnerom!:) Takk for awarden forresten:):) Jeg skal skrive om den idag:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...