torsdag 3. februar 2011

NIB utfordring februar

Denne gangen gleder jeg meg veldig til å se alle bidragene (tipsene ;)), for slik jeg ser det er god oppbevaring den hellige gral i forhold til å ha et hjem hvor alt tilsynelatende er under kontroll. I alle fall for slike som meg, som er rotete av natur, men som likevel slett ikke liker rot. :) 
Man lærer litt av å bytte bolig noen ganger, og jeg var helt klar på en ting da jeg flyttet inn i Villa Kaos; Her skal det ikke mangle oppbevaringsmuligheter! 


Og jeg synes jeg har lykkes godt i det generelt, men å velge hva jeg skulle bidra med i NIB utfordringen var likevel ikke vanskelig, for å sette opp min (litt modererte) Billy- vegg er trolig det beste valget jeg har gjort i boligen. Siden IKEA ikke tilbyr hele dører til høye Billyreoler valgte jeg å lime voksduk (ser ut som lin) på de fleste dørene, og bare ha en glassdør. Denne representerer min lidenskap for gode bøker. Og resten... ja, lurer dere på hva de skjuler? :)


Fra venstre: 1. Verktøy, maling, spraybokser og pensler (Man vet aldri når man plutselig får bruk for slikt!). 2. Dvd'er, viktige papirer, teknisk utstyr som ikke er i daglig bruk og symaskin. 3. Lys, duker, barnas tegnesaker, interiørblader og diverse uten naturlig tilholdssted ellers. 
Alt lett tilgjengelig og GJEMT BORT. :) 
Ja, dere hadde vel ikke trodd dere fikk SE inni. Hehe ;)Billyveggen min gjør ikke så mye ut av seg, men du verden som den er til hjelp når det gjelder å holde orden i huset. Love it, love it, LOVE IT! :)


Takk for tipsene til stuevinduet forresten. Jeg er ennå i tenkeboksen der, men fikk noen gode ideer jeg skal vurdere. :) Jeg må bare få litt energi! Helt vintertom for øyeblikket. :S


Stor klem


       

11 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Herleg oppbevaring!!☺
Alfa omega i ein heim ja!

Klem M♥

Manne's hverdag sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Manne's hverdag sa...

FLOTT OPPBEVARING!!! Synes faktisk det var riktig så lekkert, jeg.

Takk for inspirasjon!!!

Klem fra

Piulfen sa...

Smart og diskre oppbevaring. Og man trenger en plass til alle tingene sine.

Trollmora sa...

ååå det der vet jeg akkurat om! Å hate rot men å være født rotetroll! Huff altså! Hos meg er nok dette med å rote blitt til en kronisk lidelse... for det bare ligger helt naturlig for meg liksom...
Når jeg lager mat for eksempel... da kaster jeg embalasje og søppel opp til 3 ganger... først fra jeg åpner embalasjen, så på benken, fra benken til vasken, fra vasken kildesorterer jeg og så kaster jeg det da til slutt. SÅ da har jeg gjort 3-4 jobber med noe som egentlig kunne ha vært gjort med 1 grep... Gud jeg er rar altså!
Disse Billy-skapene dine forelsket jeg meg i da jeg så dem første gang på bloggen din! Noe såååå lurt! Og så fint som det ble også... jeg trodde ikek det var voksduk nei!

Tror nok det må bli noe sånt her også gitt... eller ikke nå da... senere... når jeg kjøper neste hus... hihi :)

Men du? De dørene der... kjøpte du de på ikea også eller?

Camilla sa...

Oppbevaring er ALT! Jeg savner litt mer oppbevaringsplass her i huset, iallefall nå som familieforøkelsen ikke er langt unna ;)

Håper torsdagen er fin!
Klem fra meg.

Hasigamas mamma sa...

Oppbevaring er alfa og omega, så jeg slurper i meg inspirasjon.... Elsker at du kan lukke dørene og stuen er strøken og flott! Tipp topp og helt etter min smak :) BAK dørene trenger en jo ikke titte ;)
Klem
Lise

mali-mo sa...

Kjempesmart ;) Har en Billy vegg jeg også, men har ikke fått dører på den ennå ;)

Martilie sa...

GENIALT!!
Vi mangler oppbevaring - og det fører til rot :)

Flott bidrag - lykke til :)

Klem

Synnøve sa...

Oppevaringen din synes jeg er kjempefint og super prakisk!

Klem

Villevinkel sa...

Dette var en utrolig bra løsning!!! Så tilgjengelig, men allikevel skjult! Smart med voksduk!

Ha en fin helg!
Klem Elin

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...