mandag 14. mars 2011

Mine favoritter

På bloggen Anettes Hus er det nå en utfordring. Vis din favoritt, oppfordrer hun. Det er absolutt ingen hemmelighet at min ultimate favoritt er min lille marokkanske "sofa", men jeg kan jo ikke dra den frem hele tiden, så da måtte jeg rett og slett tenke meg litt om. Har jeg noen andre favoritter? 


Og ja da... jeg har flere! :) Så her får dere et lite knippe favoritter. 
Min store "marokkanske" lykt (made in India ;)) er definitivt en favoritt! Det er ikke alltid man kan unne på seg en ferie, men når jeg tenner denne lykten er jeg nesten i Marokko. Den gir et slik nydelig spredt lys... eller som min venninne sier "Den gir en slik herlig positiv energi!" 
Tent på dagen gir den ikke helt store magien, men på kvelden er den fantastisk! :)

Ja, jeg er nok litt lyktedame, for jeg har flere lykter jeg "ikke kan leve uten";
Tror jeg har det med lykter som mange bloggdamer har det med kopper og puter. Her er det alltid hjerterom til flere lykter, for jeg simpelthen eeeelsker dem! Skikkelig god- følelse å ha dem tent rundt i huset. :) 


Og så litt mer Marokko blant favorittene. Disse to parfyme- kokongene kjøpte jeg på siste tur til Marokko. En i Casablanka og en i El Jadida. Jeg visste faktisk ikke at de var helt like, utenom fargen, før jeg kom til Norge igjen, men det gjør ingenting. To vakre to- eggede tvillinger.... skilt ved fødselen, men nå sammen igjen. :) 
Min lille telefonbenk er jeg også veldig glad i. Rart egentlig, for en slik en skulle jeg ikke ha. Så kom den med i et "pakkekjøp" på finn.no, fant sin plass og vant meg over. :) 
Jeg kan komme på flere favoritter også, men jeg tror vi gir oss der... med et lite glimt av min stoooore interiørkjærlighet. Ja, jeg hadde nærmest vært utro om jeg ikke tok den med i et favoritt- innlegg, selv om den er vist frem gang på gang. :)
Klem

       

15 kommentarer:

Piulfen sa...

Utrolig mange fine lykter du har :) Og skjønner at dette er favotitt tingene dine, jeg likte også kjempe godt.
Ønsker deg en fin ukestart.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nydelige ting du har..alt sammen..den stooore lykten er flott og parfymeflakongene:)
ha en koselig dag
klemklem

1001natt sa...

Nydelig! likte spesielt godt det første bildet:) Lykke til! Klem

Roka Design sa...

Hei på deg:)

For noen flotte lykter du har da..og så mange også da:)
Ha en deilig dadg i solskinnet vi er beriket med i dag:)
Klem fra Kari:)

Norwaystyle sa...

Ha ha. Humrer av kommentaren om utroskap. Elsker parfymeflakongene. Fikk lyst til å reise bare for å få tak i slike. Ha en flott mandag.

Beth sa...

Du har mange vakre detaljer i hjemmet ditt. Og lyslykter er kjempekoselig både ute og inne...

Camilla sa...

Skjønner godt de er dine favoritter ;)
Jeg er også en lyktelsker, kan ikke få nok av de.
Stemningsskapende er det rette ordet!

Klemmer fra meg.

Karin sa...

Hei frøken Kaos,fantastisk flotte bilder,av nydelige lykter og møbler.Du har en spennende stil.Blir litt misunnelig jeg....Likte godt den store øverste du hadde,flott! Elsker lykter jeg også,de gjør alt koslig liksom. Må se på bildene dine en gang til jeg,de er litt eksotiske. Jeg vil også ha en eksotisk stil i hjemmet mitt.

Synnøve sa...

Så fine lykter du har.
Sofaen din er bare kjempefin, skjønner godt den er en favoritt.
Jeg og liker lykter, spesielt de store!
Klem

Lindas hus sa...

Jeg har også en forkjærlighet til lykter...men kjøper sjelden da jeg synes det er så fryktlig dyre...sikler på et par nå, men tror nok de får vente litt! Og sofan din er jo en drøm! Klem

Hasigamas mamma sa...

Åh, ja... Lykter kan heller ikke jeg få nok av... og lamper :)
Utrolig lekker den første! Elsker elsker, men alle fortjente å være favoritter ;)
Klem
Lise

Trollmora sa...

Hællandussen de parfymekokongene var bare helt..... wow! Nydelige! Ja... 15 juni kommer hvert eneste år... hihi... så arti et ressonement! Jeg ble gift med en mann som jeg blir gravid med bare jeg tenker på samleie så her er det bare å klippe klippe klipp klipp for min del...for siden vi til slutt fikk begynne å bo sammen har jeg vært gravid eller ammet eller hatt sensykdommer pga graviditet, så det kunne jo vært litt morro å sett om vi faktisk klarer å leve sammen som to vk\oksne mennesker med vanlige hormon-nivå også? hihi...

Kristine sa...

Lykter er herlig! :-) Og så mange flotte du har!

Tusen takk for kommentar vedrørende dør mellom stue og gang! Tror nok det blir glass, og da fra midten og opp. Da blir det litt mindre innsyn enn glass hele veien.

Ha en strålende kveld!

Klem Kristine :-)

Anette Willemine sa...

Å herlighet så mange flotte lamper du har! Den første var spesielt fin!

Ønsker deg en deilig torsdag!

Klem,
AW

Datt sa...

Heidu! Det er trege Datt... Altså, nå er alt til gaven kjøpt inn, men det gjenstår litt gjøring før jeg kan sende det avgårde! Håper du holder ut!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...