lørdag 30. juli 2011

Almost paradise... en stund

Velkommen inn i min hage! 


Og neida, jeg er ikke ferdig ennå, men nå måtte jeg rett og slett legge ut noen bilder. For like etter disse var tatt begikk jeg "hærverk". Det vil si, jeg var ikke helt fornøyd med bed- løsningen på høyre hagedel, så nå har jeg gravd opp mange av plantene igjen og... ja, på'an igjen! ;)


Men det har da vært ganske koselig en stund! Selv om jeg selvfølgelig best ser det som ennå ikke er gjort. Og jeg kan love, det er mye! *sukk*


Forsøker å si til meg selv at hagen er et 5- årsprosjekt, men siden jeg sto sist i køen da tålmodighet skulle deles ut får vi jo se med akkurat det. ;)


Nå ser det ut som vi har noen herlige sommerdager i vente, og de skal isåfall benyttes godt. Både med jobb, og med noen pauser i solstolen. 


Men så skal jeg faktisk pause en stund, for en dag slo det meg at jeg lager en hage som er perfekt for det sosiale livet jeg ikke unner meg. Galskap! ;)
Håper dere er langt mer fornuftige og nyyyter sommeren! :)


Klem

        

4 kommentarer:

Beth sa...

Du har gjort en kjempejobb!
Her kan man da fint klare å nyte noen fine sommerdager?

Minasverden sa...

Kjempe kosi og lekkert du har fått det på uteplassen din.
Du har gjort en flott jobb.
Ha en fin dag.:)

Hagealven sa...

Jeg synes du har fått det kjempefint!!! Men jeg kjenner meg litt igjen.... Jeg vil slappe av og jeg vil ha det fint - NÅ!!! Hagen har merkelig nok fått vokse seg frem, sakte men sikkert, og når prosjektene ikke har vært alt for mange - ja, så har jeg hatt riktig så god tid til å nyte den. Er langt unna mål da....drømmer om flere bed, lysthus, drivhus.... he he - større hus med større hage....:-)
Kos deg i hagen din - og slapp av, før du vet ordet av det er sommeren over for i år!
Klem fra Lunalu (ny hageblogg - derav Hagealven!)

Happy Lia`s...Two people and a guard dog sa...

Så flott det har blitt!!!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...