søndag 31. juli 2011

Hva gjør du nå da?

Dette spørsmålet er unektelig blitt stilt en rekke ganger mens jeg har holdt på i hagen. Og jeg kan forsåvidt forstå at naboene lurer, for jammen hender det at jeg selv lurer på hva jeg holder på med. Nå brukte jeg store deler av våren på å plante og styre... men som nevnt, jeg var ikke helt fornøyd. For hvor koselige de fleste av naboene enn er, så er det jo greit å stenge dem litt ute også. Privatliv, vet dere! ;)
Gjerdet var rett og slett ikke høyt nok, men et enda høyere gjerde... nja, jeg vil ha privatliv, ikke et fengsel! Så da var det å gå i tenkeboksen på nytt da!


Hva blir dette mon tro?


Et lite hint, kan man vel si.


Og enda et steg nærmere løsningen. :)Det blir plantestiger... om det er noe som heter det. (Ja, det er det jo uansett nå! ;)) For klematis og kaprifol, som med tiden skal utgjøre en koseligere vegg enn det et høyere gjerde ville ha gjort.  

Kom ikke lenger enn dette i helgen, for jeg feilberegnet på innkjøpsfronten. Ganske "dyktig" gjort å bomme med over 20 meter lister igrunnen. ;) Men i løpet av uken er det vel ferdig, og beplantet. Nå kan jeg ikke forvente at plantene vil skjerme så godt i år... men det blir sommer til neste år også regner jeg med. :)

Og om noen lurer, ja lyktestolpen jeg er så "heldig" å ha på min tomt er skjev. Lurer fælt på hvordan det har skjedd. Den var rett da jeg flyttet inn hit. Og nei, det er ikke jeg som har verken smelt i den eller sving meg for heftig i stangen. Hehe
Men plutselig skjev på øverste delen... riktig snålt  mysterie! 

Klem


       

Ps! Jeg har ikke glemt at jeg har lovet en give away. Den kommer! Som alltid er det fotograferingen som drar det ut. Jeg er jo noe så sjeldent som en interiørblogger som hater å style og fotografere ting. Har du litt foto- lyst til overs, ja så send den til meg! ;)

5 kommentarer:

Happy Lia`s...Two people and a guard dog sa...

Smart med slike blomstervegger, og det kommer til å bli nydelig når de er i full blomst. Jeg er enig at høyere gjerde kunne blitt litt innestengt. Du er kjempeflink og så produktiv!!!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Halloisen:)
Det der var jo riktig oppfinnsomt:)Håper du har fått slappet av litt i hagen din som beynner og bli riktig å fin:)
Klemklem på deg

Bettum Villa sa...

Heidann.
Morsomt å se at hagen stadig går fremover, min egen er.. tja... et trist kapittel. Jeg hater hagearbeid skjønner du ;).
Og det med å være interiørblogger men å ikke "like" å ta bilder, kjenner jeg veldig godt til. Det er liksom så morro å styre å stelle, men når man først får fram kameraet så blir alt med en gang litt kjedelig.. rare greier ;P.
Ønsker deg en flott uke.
Klem Madelén

Minasverden sa...

Dette blir bra,men kanskje ikke denne sommeren..men neste sommer som kommer da blir det flott.
Huskå ta før bilde i år og et neste år..gleder meg til å se.
Du er kjempe flink og gjør et flott arbeid.
Ha en flott kveld og husk nyt det du har skapt ute som inne.:)

From not to hot sa...

Haha, godt å se at det ikke bare er jeg som bommer på innkjøpsfronten. Men som du sier, vi kommer innmari langt med positiv innstilling :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...