onsdag 3. august 2011

Tyde drømmer?

Jeg hadde en merkelig drøm i natt, så er det noen av dere som er gode på drømmetydning? 


Drømmen var litt kortfattet slik; Jeg var interessert i to menn. Den ene fikk jeg kjapt interesse tilbake fra. Den andre visste ikke hvem jeg var engang, så jeg løy for å sette ham i en situasjon hvor han måtte ta kontakt med meg. Dette virket, men jeg slet litt med samvittigheten for å ha lurt ham på denne måten, og for at jeg "lokket" til meg mann nr. 2, selv om jeg allerede hadde interessen til den første. Da sto jeg også i en ganske lei situasjon, hvor to menn jeg hadde interesse av også viste interesse tilbake. Og jeg måtte velge. Den jeg valgte var... broren til nr. 2, som satt i rullestol. En jeg ikke engang hadde vurdert, til jeg plutselig bare visste at han var den rette. Og den siste "sekvensen" var at vi hadde tre barn, og jeg var komplett lykkelig. 
Jeg er av den oppfatningen av at drømmer ofte forteller noe om noe helt annet, og at det er følelsene jeg har i drømmen som skal fortelle meg noe. Om det jeg i våken tilstand overser eller fortrenger. Handlingen, personene eller tingene representerer noe, men mer i overført betydning. Som en lignelse nesten. Og ofte forstår jeg også hva jeg kan koble det til, i mitt virkelige liv, ved å følge følelsene og "symbolikken". Men på denne er jeg blank. Og bare så det er nevnt; Tross alle menn involvert var det ikke en erotisk drøm. ;)


Har du noen forslag? Pleier du å tenke over drømmene dine og hva de skal si deg? :)

   

9 kommentarer:

Hagealven sa...

Hm... kan det være relatert til jobb....At mennene er forskjellige typer jobb. Og at rullestolen symboliserer en noe du ikke tørr å satse på - men som underbevisstheten vet du ville blitt lykkelig med....
he he - nei, drømmetydning er ikke så lett.
Tolker nok ikke drømmene mine så ofte, men jeg tror de er med på å finne løsninger til utfordringer i hverdagen!

Ha en fin dag!
KLem fra Hagealven

Herman Grans ♥ sa...

Måtte ta fram drømmetyde boka mi og sjekke :D
Ett forslag i følge den er: Du har blitt invalid på ein måte (uten internett ei stund?! ;)
Eller har boka ingen fleire forslag ang. valg...
Men syns Hagealven hadde ett veldig godt forslag!
Fortsatt god sommer :) Hilsen Grete

Norwaystyle sa...

Det første jeg tenker er at du ønsker deg en kjæreste siden du drømmer om tre menn. Du er på leting og har draget, men det viktigste for deg nå er indre verdier. Ellers så lurer du på om verdens raskeste sjokoladekake er idiotsikker. På det vil jeg si ja 99% idiotsikker. Dersom du holder deg til oppskriften er den det. Jeg har laget den maaaange ganger. 2 ganger har den blitt misslykket. Dene ene gangen fordi jeg glemte å ha egg oppi, og den andre gangen fordi jeg stilte ovnen på 180 grader i stedet for 200. Sølvi

Minasverden sa...

Ønsker deg lykke til med drømmetydningen.
Jeg er ikke noe flink til å tyde drømmer, men jeg er sikkert på at de vil fortelle oss noe.
Ha en fin kveld.:)

Kaoskontroll sa...

Takk for forslag! Har tenkt litt mer på det selv, og tror jeg har funnet en tolkning jeg kan slå meg til ro med;
Jeg streber for mye etter det jeg mener jeg trenger. Og gaper for høyt. Såpass at det også går på bekostning av annet (min samvittighet).
Det drømmen vil si er at jeg ikke burde strebe så mye. Iallefall ikke slik at det går utover det jeg føler meg vel med. For det jeg trenger for å bli lykkelig er ikke nødvendigvis det jeg innbiller meg at jeg trenger, men noe jeg kanskje ikke tenker over, og som kanskje ikke er "perfekt".

Når det er sagt tror jeg ikke at jeg kommer til å følge "rådet", om dette er den riktige tolkningen. For det ligger i min natur å strebe litt for mye, og å gape litt for høyt. Vanskelig å endre på. ;)

Anette Willemine sa...

Av og til kan drømmer gi oss noen hint om noe man f.eks tenker mye på eller bekymrer seg over. For å kunne tyde din drøm måtte jeg nok ha visst mye mer om hvordan du har det i livet...

Håper du har fine sommerdager!
Klem,
AW

Hasigamas mamma sa...

Drømmetyding er ikke min sterke side dessverre, så jeg skal ikke prøve meg engang... tenker ofte over drømmene mine. har hatt en drøm som har fulgt meg i åresvis. i begynnelsen var det mareritt for jeg er alltid forfulgt på ett eller annet vis, men etter hvert ble jeg ikke redd lenger... det føles nesten som om jeg vet at jeg drømmer og at jeg nesten kan styre drømmen dit jeg vil... pussige greier!
Artig å se at det går fremover i hagen da! Blir jo så fint altså!
Håper du har fine sommerdager!
klem
Lise

Hasigamas mamma sa...

Ut av meg selv opplevelsesdrøm hørtes gåsehudskummelt ut :) Godt du fikk skremt den bort! ;)
Klem
Lise

Anonym sa...

Jag har ganska så lätt att tolka mina egna drömmar men jag tror det är att jag lärt mig snabbt att gå tillbaka till drömmen när jag börat småvakna. Jag går tillbaka och frågar mig själv "vad betyder drömmen" då kommer svaret ganska snabbt.

enkla nettan

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...