mandag 7. november 2011

Demolition in progress

Man kan ikke lage omelett uten å knuse en vegg!
Ok, ikke helt det ordtaket sier, men da jeg ENDELIG kom meg i gang med oppussingen av gangen nede var det akkurat det jeg gjorde.

Jeg skulle bare ta bort gelenderet langs veggen, siden de ikke er nødvendige i en trapp som har gjerde langs andre siden, men den ene skruen var helt ødelagt i gjengene. Så da dro jeg til i enden jeg hadde fått løsnet... og laget hull i veggen på den siden som ennå hang fast. :( Shit happends når man ikke er proff... og da fikser man det også slik en proff sikkert ikke ville gjort. ;)
Sparkeltape, godt klistret fast med tapetlim på kryss og tvers, og så sparkel utenpå. Jeg får bare håpe at ingen dunker i veggen akkurat der siden. ;)

Må også vise noen bilder av pus, som er svært så "behjelpelig" der ting skjer. Da jeg ryddet unna i gangen nede plasserte jeg midlertidig en madrass mot veggen bak trappen. Og vips, der hadde pus funnet seg en snarvei. :)
Opp madrassen gang på gang, mens matmor først sto med hjertet i halsen, og så bare hoderistende lattermild. For hun krøp opp på baksiden av madrassen, vippet madrassen litt frem, svingte seg over, og oppe på toppen var hun. :)
En liten pus er med andre ord like kreativ som små barn ellers. ;) 


Men hun har også evnen til å slappe av... absolutt hvor som helst.
Skal det være en kattefrukt? :)


Nå er iallefall hullet jeg laget tettet igjen, og gangen klar for oppussing. Jeg har faktisk ikke bestemt meg for farge, men alle veggene skal rullesparkles først, så jeg har noen dager på meg til å velge veien videre. 


Klem

   

3 kommentarer:

Camilla`s Castle sa...

Hehe.. nydelig katt:) de er så søte!
Flink du er som pusser opp.. Sparkel fikser det meste;)

From not to hot sa...

Nydelige pusekatten. Det ser ut som om katter alltid ligger behagelig, selv på de rareste steder og vinkler.

Så flink du er som skal pusse opp. Skulle ønske meg en god porsjon energi for å få unna noen prosjekter.

Lykke til med prosjektet.

Frøken Loppe sa...

Herleg katt!!
Har ein katt sjølv, ho heiter Liselotte og er etterkvart blitt gatas hund... ho knurrer og "bjeffer" til dei andre kattane...
Rare, men veldig søte dyr ;o)
Lykke til med opp pussings prosjektet!! Blir spennande å sjå kordan det blir!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...