tirsdag 1. november 2011

Get me started!

Det er stille på bloggen her for tiden. Stille er det også på oppussingsfronten må jeg innrømme. Ja, på hus og hjem- fronten generelt!

I noen dager nå har trappeoppgangen stått ryddet, klar til innsats... men den får nok stå noen dager til! Til helgen... kanskje! ;)

Så hva driver Fru. Kaos med for tiden da? :)
Hun trener! Pleier kropp og sjel! :)


Åh nei, det er nok ikke min kropp dette. Bare en tilfeldig reklamedame. Men man kan jo drømme om å engang...
(I tilfelle man blir født på ny og får en andre sjanse som 20 åring altså. ;))

Og om jeg ikke blogger så aktivt her akkurat nå, så blogger jeg faktisk. 
For å "presse" meg selv til å holde løpet har jeg opprettet en egen blogg om min livsstilsendring. 
Nå finnes det så mange flotte blogger hvor innehaveren KAN både trening og lavkarbo, så min lille slankere- og sunnere- blogg blir nok aldri noen storfisk. Og er heller ikke tenkt som det. Men er noen nysgjerrige finner dere bloggen her. :)

Men ikke vær redd, jeg skal nok blogge interiør videre også! 
Akkurat nå er jeg bare LITT ivrig på å komme skikkelig i gang med prosjekt "lappe meg selv sammen til en bedre utgave". ;)

Klem

      

6 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Heisan!!! Jeg legger ned min blogg om tolv dager, for å konsentrere meg om trening, varme bad ute i det fri, og boblebad, samt kostholdsendring. jeg er allergisk mot en del matvarer, samt at jeg har fått en svigerdatter med diabetes, så da syntes at tiden er inne for å endre litt på livsstilen vår. Av alle merkelige hendelser, så begynte Gubben min med spinning sist vinter, og nå sirkeltrening. Men jeg har brukt mange år og mye peneger på å lete etter det perfekte treninssenteret for meg, og det fant jeg i helgen. Son Spa & hotell. Jeg gleder meg til å starte den 12. nov. Kreative krumsspring kommer jeg til å fortsette med, men det tar for mye til å blogge og følge andre blogger. Derfor stenger jeg bloggen, så får jeg se hvor lenge klarer å holde det gåendes uten. Kanskje ender jeg opp med en ny til våren, hvem vet. Nå skal jeg inn å sjekke livsstil-bloggen din. Nysgjerring, jeg!!!!! Klemz Grethe

Karin sa...

Hei,flinke deg da!!! Kjempemasse lykke til.Klem fra Karin

Anonym sa...

Så flink du er som har tatt tak i noe som nok mange av oss skyver under en stol og prøver å glemme. Jeg gjør i alle fall det. Skulle ha både trenet og gått ned en del kilo, men er altfor lat til det for tiden.
Vet jo at jeg kan hvis jeg vil for jeg gikk ned 7 kilo på 5 uker med lavkarbo i vinter....og håper at jeg klarer å starte opp med det igjen :)

Kommer nok til å følge livsstilbloggen din også...kanskje jeg kan finne inspirasjon der til å ta tak i mitt problem :)

Klem ♥

Hasigamas mamma sa...

Er ikke så aktiv selv heller, har fortsatt en kranglete nakke, men måtte bare hive meg på utfordringa (håpløs til å holde meg HELT borte)!

Så flink du er som har tatt tak i livet! Jeg begynte i fjor høst, datt sammen i jula, kom trått i gang i januar, datt sammen igjen i sommer og har nå fått +4 kg... fa.., fa.., fa..! He he... Har ikke motivasjon akkurat nå, men har lagt inn januarfrist til meg selv. Da håper jeg kroppen er samarbeidsvillig på treningsfronten og motivasjonen er på plass (det er jo lov til å håpe!) Skal få lagt meg til på bloggen din, slik at jeg kanskje får noen gode tips :)
Lykke til! Du er topp!
Og takk for hyggelig hilsener!
Klem
Lise

Anonym sa...

Hei. Har du noen link til den andre bloggen din:)

Kaoskontroll sa...

Hei. Linken ligger i innlegget. Trykk på "her" i setningen "Men er noen nysgjerrige finner dere bloggen her".

Tenkte egentlig ikke å legge ut link i sidemenyen, siden det er en litt personlig blogg (lagt den offentlig mest for at en del venner gjerne vil følge med), men søren og... jeg skal være litt modig og gjøre det. ;)

Klem

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...