onsdag 19. mai 2010

Vår 17 maiDette innlegget skulle jeg nok laget i går, men da utfordret jeg høydeskrekken min og malte huset utvendig... skjelvende på toppen av stigen, mens naboene kom med oppmundtrende utsagn som "Du er bare en meter over bakken!".

Tja... det er mulig tærne mine bare var en drøy meter over bakken, men det var jo ikke storetåen jeg var redd for å slå om jeg falt ned! Kunne jeg henge med hodet ned og male med bena er det fullt mulig at jeg ikke hadde følt høyden som farlig, men slike triks har jeg  dessvere ikke lært meg. Og en meter? Jeg er sikker på at det var minst 1 1/2 meter... og at hodet mitt da var hele 3 meter over bakken! ;)  

Men det var 17 mai dette innlegget skulle handle om! Og vi hadde den sedvanlige travle 17 mai i barnas ånd. Til byen for å se livet, til mormor for å spise, en tur på skolen og til byen igjen, for å tilfredstille avkommets behov for karusell, søtsaker og ting som smeller.  Den tradisjonelle 17 mai maten er høydepunktet for mor...... mens turen til skolen, og ikke minst "prompeslimet" de fikk, var høydepunktet for de to minste.Og alt som smalt selvagt!

Mor er igrunnen veldig fornøyd med at det er et helt år til neste gang. Lommeboken min også! ;)

Stor klem

4 kommentarer:

Camilla sa...

Da kan man iallefall si at dere fikk gjort det maksimale ut av 17.mai ;)

Føler kanskje at 17.mai er litt "dødtid" de siste årene. Artig når man er små, og artig den 17.mai man er russ. Så daler det litt, før det blir artig igjen med tradisjoner osv når man selv får barn... Så da er det vel bare å vente på at den tiden skal begynne. ;)

Håper dagen er fin!
Stor klem fra meg.

Huset på øya sa...

Flotte bilder av barna! Og gratulere m vel overstått!
Sprekt av deg å overvinne høydeskrekk for å male utvendig! Ingentvil om at du er turbomamma :o) klem Vibeke

Camilla Jin sa...

Jeg er imponert over høydeskrekktakling også! Aldri i livet om noen får meg opp i en stige 3 m over bakken! *grøss*

Fine bilder fra 17. mai! Du er som meg; tenker at man gjør alt for barna på en sånn dag, og så er man lettet for at det er et helt år til neste gang ;)

klem, camilla jin

Ingvild sa...

Så flink du er som overvinner høydeskrekken på en slik måte...

Så koselige 17. mai bilder...
Ha en fin kveld,
klem,I

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor! Det gleder! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...